Skocz do zawartości
Zouza

Squirt - dlaczego ze mną nie?

Rekomendowane odpowiedzi

Zapisuję się na taki seans w ciemno. Najwyżej będę się śmiała.

To co - babski? Bezczelna, Red, Ty, ja :)

Będzie się działo!  :cycki5:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja swoją przyjaciółkę zawsze doprowadzam do squirtu i to nie jednego. Nie tylko w czasie pieszczot ale w trakcie kiedy jestem w "niej" :).

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nauczyłem się własnie na podstawie tego filmu. U nas  zadziałało po 10 próbach teraz właściwie używając tej techniki osiągamy efekt prawie za każdym razem  :-> .Żonka prze szczęśliwa gdyż to jedyna forma orgazmu jaki udaje się nam osiągnąć wspólnie !

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Nie "To" miałem na myśli naturalnie :), raczej że jakby to ująć... jesteś chyba autorytetem w tej dziedzinie, tak przynajmniej sądzę ;):)..

I tu moim zdaniem się mylisz - Sztaudynger kiedyś napisał - "u Amora każdy za terminatora", każdy z nas i każda z kobiet jest inna, na szczęście ( lub niestety ) nie ma do nas instrukcji obsługi, każdej kobiety - jej stref erogennych, jej preferencji trzeba uczyć się od nowa,

i nawet mając doświadczenie z 100 kobiet 101 trzeba odkrywać na nowo - i to jest urok i radość odkrywcy.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewne, jednak tu nie chodzi o seks ogólnie, a wyłącznie o SQUIRT i tu jest bardzo konkretna metoda, która działa niezależnie od innych upodobań kobiety. Nie wiem, możliwe, że nie podziała na wszystkie, ale jeszcze takiej nie widziałam, a widziałam ich naprawdę wiele, robiony przez wielu facetów, ale zawsze tą samą metodą. :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe, bo ja zaczęłam doświadczać scuirtu prawie regularnie nie tylko z mężem, dopiero od niedawna, czyli w erze zk. Wcześniej, w czasie "normalnego" pożycia małżeńskiego nie miałam ani razu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewne, jednak tu nie chodzi o seks ogólnie, a wyłącznie o SQUIRT i tu jest bardzo konkretna metoda, która działa niezależnie od innych upodobań kobiety. Nie wiem, możliwe, że nie podziała na wszystkie, ale jeszcze takiej nie widziałam, a widziałam ich naprawdę wiele, robiony przez wielu facetów, ale zawsze tą samą metodą. :P

dla mnie dążenie do orgazmu, czy squirtu tylko samą techniką przypomina mi wyrąb lasu, to zwykłe pieprzenie.

Seks, erotyka to poezja, sztuka, a pieprzenie to praca w tartaku.

Dla mnie seks to wspólne osiąganie szczęścia, radości, seks to wspaniała radosna zabawa dojrzałych ludzi, dlatego najbardziej podniecające dla mnie jest widzieć jak moje pieszczoty podniecają moją partnerkę, widok podniecenia w jej oczach, jej namiętny szept, jęk rozkoszy, drżenie podniecenia.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Seks, erotyka to poezja, sztuka,

Zgadza się i bardzo ładnie napisane, ale mam jedno "ale". Poezję jednak tworzy się przy użyciu słów, zdań, związków frazeologicznych, przenośni i innych, a to jest po prostu technika. Są rzenieślnicy, którzy rewelacyjnie potrafią "odtwarzać" cudze dzieła i robią to często na prawdę świetnie. Są też artyści, którzy potrafią tworzyć dzieła piękne i dotąd nieznane. 

Z seksem jast tak samo.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza się i bardzo ładnie napisane, ale mam jedno "ale". Poezję jednak tworzy się przy użyciu słów, zdań, związków frazeologicznych, przenośni i innych, a to jest po prostu technika. Są rzenieślnicy, którzy rewelacyjnie potrafią "odtwarzać" cudze dzieła i robią to często na prawdę świetnie. Są też artyści, którzy potrafią tworzyć dzieła piękne i dotąd nieznane. 

Z seksem jast tak samo.

Rzemieślnik który potrafi rewelacyjnie odtworzyć czyjeś dzieło ( obojętne w jakiej dziedzinie ) to artysta, a jeżeli jeszcze potrafi do tego dodać coś od siebie to jest wybitnym artystą, ktoś kto tylko powiela jest zwykłym wyrobnikiem.

Jednak tylko twórca potrafi zrozumieć że w erotyce, seksie za każdym razem tworzy się nowe dzieło - działanie wg. schematu, nawet sprawdzonego osobiście z tą samą partnerką, partnerem nie zawsze przynosi ten sam skutek - zmieniają się okoliczności, otoczenie, a nawet mają wpływ wydarzenia które miały miejsce 3 godziny, czy dzień wcześniej.

W seksie ( oczywiście wg mnie ) należy dać się ponieść namiętności, nastrojowi, uczuciu podniecenia, pożądania, dawać po to żeby brać ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

chyba nie bedziemy sie przescigac , kto zamiescil filmik wczesniej :) wazne ze za kazdym razem , ktos z tego skorzysta :)

Jasne że tak, ważne że zadziałało.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...