Skocz do zawartości
Zouza

Squirt - dlaczego ze mną nie?

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz, filmy instruktażowe dobre dla maszyn, a nie dla sex-machine :lach:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie za każdym razem mam taki orgazm ,chyba musi sie wiele czynnikow zlozyc .Jakies pare tygodni temu bawiąc sie z dziewczyna pare godzin Ona podczas każdej mojej pieszczoty miała takie orgazmu jakie nigdy dotąd nie miałam okazji widzieć byłam doszczetnie mokra i Ja i przescieradlo tak więc każda jednak inaczej przeżywa chwile rozkoszy ..

Kochana, muszę zdobyć do Ciebie telefon :-D
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mojej zonie nigdy nieudalo sie ,

a ostatnio z Koleznaka na tylnym siedzeniu wystarczylo wsunac palce i troszke popiescic a saczki same wyplynely w sporej ilosci , ito wsumie 3 razy 

najgorsze ,ze na swierzo wyprana tapicerke ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek malże 27

zouzusia nie pękaj nam udało się dopiero po trzech miesiącach prubowania i co mogę poradzić to że squirt to nie nagroda w wyścigu jak się skupia tylko na tym to napewno nie popłynie u nas poradziło oglądanie filmów przez godzinę wino dobra gra wstępna żel i paluszki wygięte do góry teraz wiemy jak do tego doprowadzić i często się zdaża głowa do góry żel i filmy w dłoń i dobrej zabawy :dobre:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Drogie Panie, czy orgazm ze squirtem jest lepszy? Bo ja na przykład nigdy nie miałam tej przyjemności, nie wiem natomiast, czy jest o co walczyć...?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A zdarza mi sie jedynie z kilkoma panami.Z mezem jeszcze nigdy, chociaz bardzo sie staral.

Alice, wydaje mi się, że jednak dodatkowym bodźcem jest świadomość bliskości i "dotyku"  :mrgreen:  obcego faceta.

Dlatego mężowi trudniej jest to osiągnąć, aczkolwiek nie jest to niemożliwe :evil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Małże, ja się nie przejmuję. Raczej o kochanka mi chodziło i to jego rozżalenie. 

Red, jest intensywniejszy, przynajmniej dla mnie. Ale takie bez squirtu przecież też są cudowne. :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no i poczułam się wybrakowana :(. Dzisiaj stary będzie mnie ćwiczył do skutku!

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no i poczułam się wybrakowana .

Absolutnie nie jesteś wybrakowana!

Moim zdaniem to zjawisko osobnicze i zależy wyłącznie od stopnia pobudzenia, im większy tym bardziej mokro :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...