Skocz do zawartości
Zouza

Squirt - dlaczego ze mną nie?

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego jestem święcie przekonana, że technika? Bo mój kochanek każdej z naszych znajomych zapewnił squirt. Niektórym pierwszy w życiu! :D

Technika to doswiadczenie , precyzja i zaangazowanie . To prawie zawsze wystarczy do zapewnienia squirtu.

Potwierdzam obserwacje Zouzy. Rzeczywiscie squirt mozna bardzo szybko wywolac bez tradycyjnej fazy narastania podniecenia. 

Trzeba tylko wiedziec : gdzie i jak.

Kobiety nie maja identycznej budowy anatomicznej ciala. Trzeba umiec znalezc roznice.

Slynny punkt "G" jest u kazdej kobiety gdzie indziej. Niektore nawet nie wierza w jego istnienie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A niektórzy punkt G to mają w D ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A niektórzy punkt G to mają w D ;)

albo gleboko w .... gardle ? :blow1:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, no legenda kina XXX, jednak miała mniej przyjemne przeżycia niż nam się wydaje. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, no legenda kina XXX, jednak miała mniej przyjemne przeżycia niż nam się wydaje. ;)

aha, podtopienia ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tylko. Ale to już osobny temat. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie zdecydowanie technika!!! Oczywiście podniecenie jest istotne, ale po cholerę miałabym się bzykać z kimś kto mnie nie podnieca?

Dlaczego jestem święcie przekonana, że technika? Bo mój kochanek każdej z naszych znajomych zapewnił squirt. Niektórym pierwszy w życiu! :D

Zuz, cholera jasna i czemu ja go jeszcze nie znam? :D

A tak serio... nie zdarzyło się, ale myślę że dawien dawien temu było blisko...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Su, wszystko przed Tobą :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem Zuz, wiem.

Może i mnie kiedyś będzie dane zobaczyć cóż to takiego ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie występuje u mnie to zjawisko za każdym razem, niezależnie czy podczas pieszczot z partnerem czy bawię sama ;)

Zawsze jednak najpierw jest baaaardzo mokro, czyli ów wytrysk następuje ułamek sekundy przed orgazmem, nigdy jednocześnie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...