Skocz do zawartości
Zouza

Squirt - dlaczego ze mną nie?

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie bardzo szybko. U dziewczyn, które widziałam może ciut dłużej, ale i tak wciąż szybko.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zdecydowanie technika u mnie z dotychczasowych kochanków to tylko jeden mi tak cipkę wytarmosił ze miałam Śquirt :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem przekonany, czy tarmoszenie cipki zawsze odniesie skutek ;-)

A może tak..?

Moje skromne doświadczenie w tym względzie, dotyczyło znalezienia słynnego punktu G, który okazał się zaworkiem... :-)

Wierzę jednak, że 'zaworek' może być zlokalizowany gdziekolwiek, pomiędzy gorącymi udami. Więc technika tak, ale w połączeniu z dociekliwością.... ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko się tyczy punktu G, który się znajduje na górnej ściance. Trzeba mieć dobrze nawilżone paluszki i przesuwać palcami delikatnie z początku, pocierając tenże pkt. Wszyscy eksperci mówią o rozluźnieniu i dobrym klimacie. Tak to powinno wyglądać - w teorii.  Widziałem taki filmik instruktażowy gdzie dziewczyna po takim orgazmie nie mogła ustać na nogach a uśmiechała się po tym jakby  się najarała trawy. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Filmu instruktażowego nie widziałam, ale z mojego doświadczenia (jak i obserwacji innych pań) mogę powiedzieć, że "delikatnym" bym tego nie nazwała. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie squirt to wynik szybkiej, brutalnej palcowki.

Albo - rzadziej- przy stosunku, ale tez musi byc malo delikatnie :P

A zdarza mi sie jedynie z kilkoma panami.

Z mezem jeszcze nigdy, chociaz bardzo sie staral.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie squirt to wynik szybkiej, brutalnej palcowki.Albo - rzadziej- przy stosunku, ale tez musi byc malo delikatnie

Mam identycznie. :P

Przy czym palcówka też musi być odpowiednio technicznie zrobiona. ;)

Uwaga do Panów zmartwionych tym, że nie mogą zrobić squirtu - brak squirtu nie jest tożsamy z brakiem orgazmu. :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z mezem jeszcze nigdy, chociaz bardzo sie staral.

Kurka wodna a ja jestem mężem właśnie  :-o ale ja się nauczę.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no to napisałam właśnie wyżej porządne tarmoszenie tak to w moim przypadku i tylko z jednym panem 

Mąż próbował i szybko i wolno i delikatnie i nic z tego nie wyszło :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...