Skocz do zawartości
Zouza

Squirt - dlaczego ze mną nie?

Rekomendowane odpowiedzi

Najważniejszy jest stopień podniecenia. Technika to drugorzędna sprawa.

pozwolę się nie zgodzićjedno bez drugiego się nie obędzie, myślę, iż oba elementy niezbędne ;)
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pozwolę się nie zgodzićjedno bez drugiego się nie obędzie, myślę, iż oba elementy niezbędne ;)

Zgadzam się z tym :)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja się biorę za trening. Mozna by zorganizowac jakies szkolenia tematyczne hehe.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie, może Panie zdradzą jakież to techniki i bodźce są szczególnie pożądane..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro jesteśmy przy tym temacie to ciekawi mnie fizjologia tego zjawiska.

Wydaje mi się, że zależy to od umiejętności mężczyzny i stanu podniecenia. Nie jestem skora do tego zjawiska i zaledwie 3 dało radę jak do tej pory. Emocjonalnie związana jestem tylko z jednym z nich, więc to chyba też nie do końca ma znaczenie. Technika zatem?

:)

Myślę, że chodzi o technikę.

Kwestia podniecenia jest też ważna. Ale! Moim zdaniem trzeba trafiać w czuły punkt i to trafiać mocno. Nie certolić się. Jeśli taka technika nie powoduje podniecenia, to doprawdy nie wiem co by mogło pomóc ;).

Są pewne układy ciał, rąk, palców które ułatwiają. Jak ktoś nie ma zwyczaju tak się układać to efektu raczej nie osiągnie.

Kiedyś nie umiałem tego robić i przez kilka lat wyszło mi raz czy dwa przypadkiem. To wystarczyło, żeby uwierzyć, że to jest w ogóle możliwe, że to nie jest wymysł twórców filmowych. Potem już tylko uważne zdobywanie wiedzy pod kierunkiem Sashy Grey, trochę praktyki... i po pierwszym spotkaniu dla męża została kałuża.

Za co i hotce i mężowi serdecznie dziękuję :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja się biorę za trening. Mozna by zorganizowac jakies szkolenia tematyczne hehe.

No to moze to szkolenie zakonczyc egzaminem praktycznym ?

Prosimy Panie Egzaminatorki o zglaszanie sie , bo kursantow na szkolenia nie zabraknie napewno ;)

Sam sie zglosze i to kilkukrotnie :redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alez bym sie pilnie uczyl. Tylko chyba pała byla by najwyzsza ocena.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek tom_33

Może w Twoim przypadku tak jest, co nie znaczy, że w każdym innym również.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie zdecydowanie technika!!! Oczywiście podniecenie jest istotne, ale po cholerę miałabym się bzykać z kimś kto mnie nie podnieca?

Dlaczego jestem święcie przekonana, że technika? Bo mój kochanek każdej z naszych znajomych zapewnił squirt. Niektórym pierwszy w życiu! :D

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że pewnie to zależy od wielu czynników ale czy dlugo trwa dojscie do takiego orgazmu? Bo w pewnym momencie, po upływie jakiegoś czasu u nowicjusza może dojść do utraty pewności. Robię wszystko jak kazali a tu orgazmu nie ma i nie ma. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...