Skocz do zawartości
Zouza

BDSM - co lubicie, czego nie?

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek SISSI_MAID_SLASK

Mnie w bdsm najbardziej podnieca sluzebnosc psychiczna, odzieranie z meskosci. Przybieranie roli kobiety, bez sprzeciwu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czas odświeżyć dział BDSM :) czy tak mało tu fanów tego klimatu?

Ja osobiście uwielbiam sznurki kneble kaftany ) klamerki wosk i kontrole orgazmu;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Marzę o tym, by spróbować zabaw w tym klimacie. 
Jak na razie są to tylko marzenia, do których realizacji nie dążę, ale gdyby na naszej drodze pojawił się ktoś, kto chciałby nas w to wprowadzić, nie miałabym oporów.

Strasznie kręci mnie spanking. Smycze, obroże, kajdanki, wiązania. 

Od pewnego czasu myślę też o tym, by nie być zdominowaną, a dominującą... innego mężczyznę. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od pewnego czasu myślę też o tym, by nie być zdominowaną, a dominującą... innego mężczyznę. 

A jak było do tej pory? byłaś stroną uległą? jeśli tak, bo taki wniosek płynie z cytowanego postu, to co mi powiesz na temat uległości? 

Czym jest dla Ciebie uległość? 

Pytanie nie jest czysto retoryczne, pytam gdyż z tego co już doświadczyłem, mało kto ma wrodzone cechy Mastera czy Dominy.  

Nie znajdziesz w sobie wystarczającej determinacji do tego, aby zdominować innego mężczyznę tak aby stał ci się prawdziwie posłuszny i uległy jeśli nie poznasz smaku prawdziwej uległości.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jaka to jest "prawdziwa uległość"?

Jaka zaś "nieprawdziwa"?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jaka to jest "prawdziwa uległość"?

Prawdziwa uległość to: całkowite oddanie się i poddanie się woli Pana, Pani.

Poniższy cytat oddaje to jak ja postrzegam prawdziwą uległość:

"Oddaję mu się, bo jest wspaniały – nawet jeśli nie jest idealny – i chcę mu okazać, jak dużo szczęścia daje mi nasza relacja. Oddaję mu się, bo chcę mu wręczyć w prezencie to, co na co dzień jest dla mnie niezbędne – wolność, szacunek, godność – i wiem, że zwróci mi je nienaruszone. Oddaję mu się, bo z nim nie potrzebuję niczego oprócz jego samego. Oddaję mu się, bo on daje mi bardzo wiele i chcę mu sprawić rozkosz – taką, jakiej on pragnie. To, że oprócz niego mam swoje życie, cele, zainteresowania, przyjaciół czy codzienne zmartwienia i listę rzeczy do zrobienia po seksie, a wieczorem idziemy na kolację – na równi nic nie znaczy. W momentach całkowitego oddania liczy się tylko seks.

Kiedy ulegam, moim pragnieniem i ambicją jest zadowolenie mojego Pana. Chcę, by realizował ze mną swoje fantazje i czuł się z tym dobrze, poza jakimikolwiek ocenami. Chcę, by cieszył się władaniem mną i czynił to mądrze, okazując, że dobrze mnie zna i ceni – jako osobę i jako jego żywą zabawkę. Chcę, by radował się poczuciem kontroli i zdobywania kolejnych przestrzeni mojej seksualności. Chcę, by był dumny z tego, jak dobrze mnie tresuje do spełniania wszystkich jego zachcianek. Chcę, by mógł przy mnie odetchnąć od feminizującego świata i pławić się w moim podziwie i posłuszeństwie, pozwalając sobie na to, czego nie robi z nikim innym. Chcę być jego ziszczoną męską fantazją – ponieważ on jest moją."

A nie prawdziwa uległość to zaprzeczenie tej prawdziwej, teatralna, wyuczona- a przez to, groteskowa
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znajdziesz w sobie wystarczającej determinacji do tego, aby zdominować innego mężczyznę tak aby stał ci się prawdziwie posłuszny i uległy jeśli nie poznasz smaku prawdziwej uległości.

No i teraz zgodzić się nie mogę. 

To by znaczyło, że każdy Master jest faktycznie Switchem.... No nieeeeee. Za daleko poszliście.

PS.

Proszę o podpisywanie, kto z Waszej pary w danym momencie się wypowiada:) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To by znaczyło, że każdy Master jest faktycznie Switchem.... No nieeeeee. Za daleko poszliście.

nie, nie każdy Master jest faktycznie Switchem, tak nie pisałem, ale fakt, można takie wnioski wysnuć z tego co pisałem, ale pisałem też

mało kto ma wrodzone cechy Mastera czy Dominy

co nie wyklucza, że takowi nie istnieją, ale powiedzmy sobie szczerze, z świecą w ręku takich szukać

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale powiedzmy sobie szczerze, z świecą w ręku takich szukać

Zgodzę się z tym, że takich osób jest niewiele.

Zgodził bym się z powyższym w sumie też, gdybyś napisał " jeśli nie poznasz smaku uległości."

Jedno dodatkowe słowo, a jak zmienia znaczenie:) 

Ale faktycznie, dobry Master, nawet i ten który ma te cechy wrodzone, powinien spróbować stanąć po drugiej stronie. Nawet jeśli to ma się nie udać, nawet jeśli sesja miała by się skończyć przedwcześnie, powinien żeby wiedzieć z własnego doświadczenia "z czym to się je". 

@Falcon a może Ty się wypowiesz coś w tej kwestii?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tego się spodziewałam...

Wszystko pięknie, ładnie, poetycko, ale... jednak pompatycznie i niekonkretnie. ;)

Każdy ma jakąś granicę. KAŻDY!!!

A jeśli jej nie ma - to jest potencjalnie niebezpieczny w takich zabawach, że -  no muszę powiedzieć to wprost - o zdrowiu psychicznym nie wspomnę.

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...