Skocz do zawartości
Zouza

BDSM - co lubicie, czego nie?

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Journey

praktyki: policzkowanie, ciągnięcie za włosy, wkładanie placów do ust, mocne ściskanie różnych części ciała, wosk o tak! :), klamerki na narządach płciowych ! :D, szybko przeszedłem na dół ciała :P, lubię też podczas praktyk troche takiej wanilii, jednak to już zależy od kobiety. Jak ktokolwiek chce więcej wiedziec i poznać mnie bardziej to zapraszam na PRIV :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Klamry na sutkach i penisie, wosk, chłosta, bicie "z liścia" po jajkach i członku oraz kopniaki bosą stópką, gdy tylko widac pierwsze oznaki wzwodu :))))

Pomijam tu kwestie psychiczne typu służenie Państwu jako czyściciel PO oraz kąpielowa myjąca Ich pod prysznicem.

Nie wiem czy brak zaspokojenia przez np. 3 miesiące tez można podciagnąc pod bdsm?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
męska suka UC'" data-cid="79331" data-time="1355714073">

Nie wiem czy brak zaspokojenia przez np. 3 miesiące tez można podciagnąc pod bdsm?

Tak,to forma kary ,albo sprawdzenie wytrzymałości osoby ''służącej " poprzez takie polecenie-zadanie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Boli już wszystko, ale o to chodzi, Hotce rozkosz, rogaczowi post ścisły, bo skoro jest TYM, czym jest...

Zasada jedna:

Hotce rozkosz, rogaczowi ból.

(i poniżenie)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

BDSM, ale to prawdziwe - jest filozofią. To sztuka w której nie ma miejsca na bezmyślność i zaspokajanie najniższych instynktów …... to pole dla eksperymentów, ale tylko tych, które uwzględniają potrzeby, zarówno Suki jak i Pana, sukces BDSM zależy od dwojga przecież Twórca nie może istnieć bez tworzywa, a „do tanga trzeba dwojga” …......Tak - w dużym skrócie - pojmuję prawdziwe BDSM

Całkowicie się zgadzam z tym stwierdzeniem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyglądam się tej polemice na temat bdsm i ile osób zaangażowanych w temat tyle opini.

Myślę ze BDSM jest tajemniczym ogrodem jak to ktoś wcześniej ujął i poznawanie jego może poszeżać nasze doznania na wiele sposób , ale zgadam się z tym że trzeba w temacie trochę po praktykować by dobrze go poczuć. Wiele ludzi myśli że jak już nazwie kobietę suką to cała dominacja a to nie tak.

U mnie zaczęło się to przez męża i powiem że nie bardzo mi szła na początku rola Pani. Tu dużo pomógł mi kiedyś portal femdom. Obecnie dobrze się czuje w tej roli i stało się częścią naszego życia seksualnego. Ciekawe jest że bycie zdominowana również we mnie zawsze było i czasem lubimy zmieniać rolę i wtedy to on stara się mnie zdominować. Wiem że nie jest to jego natura i prawdopodobnie dlatego rozpoczęła się podróżz cuclaudem. Niektórzy z BDSM wypowiadają się że nie można być i dominem i uległym w jednej osobie, ja się z tym nie zgadzam, myślę ze każdy jest inny i jeśli ma się takie potrzeby to jest ok.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

iektórzy z BDSM wypowiadają się że nie można być i dominem i uległym w jednej osobie, ja się z tym nie zgadzam

To tak samo, jakby nie można było być switchem, czyli cuckoldowym Bullem po prostu. Który jest Rogaczem a nagle robi sobie pstryk i jest Kochankiem, bo mu tak akurat pasuje. Myślę więc że dominacja i uległość to są takie same czynniki, które mogą w jednej osobie być i walczyć ze sobą. W zależności od tego która "Twoja" strona wygrywa w danym momencie, tym jesteś.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ujołeś to idealnie. Podoba mi się to stwierdzenie wewnętrznej walki  dominacji z uległością . Dokładnie decyduje strona ciebie która w danym momencie wygrywa. 

Ale pamietam jak przez niektórych  na femdomie switchowanie  było określane wymysłem  który nijak ma sie do BDSM, bo albo jesteś domino albo uległy. Na szczeście każdy moze być tym kim chce, grunt to podążać za własnym instynktem i pragnieniami. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek BULL

no i znalazłem kilka filmików, które mi się spodobały:

http://xhamster.com/movies/531983/jav_g ... ._2-2.html

pieszczenie i sprawianie przyjemności zniewolonej kobiety

http://xhamster.com/movies/496942/hazel ... 2_smg.html

delikatne poniewieranie kobiety w łóżku

http://xhamster.com/movies/559064/pussy ... randy.html

i kolejne pieszczoty, tylko ta kulka w buzi mi się nie podoba, bo w końcu usta można wspaniale wykorzystać :devil:

czemu mi sie to nie otwiera?   mozna prosic  cale linki?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...