Skocz do zawartości
Zouza

BDSM - co lubicie, czego nie?

Rekomendowane odpowiedzi

Przecież dąb to twarde drewno :-P ale pozytywnie czy negatywnie by zbędiał. Co prawda jest jeszcze dąb korkowy, ale jego nie miałem na myśli.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem Twojego Męża, ja wolałbym sobie odgryźć palec niż dać się zakuć w coś takiego, ale ciekawość bierze jak to wyglądać może na kimś? :lol:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W moim przypadku jest tak, że podnieca mnie uległość w stosunku do kobiety i to bardzo. :) Co do zakresu to D/S tak ale S/M odpada, nie lubię sadyzmu, bólu itd, no chyba, że klapsy.

Najbardziej mnie kręcą pieszczoty stóp, chociaż niektórzy uważają to bardziej za nagrodę w BDSM niż jako karę, ale na przykład jeśli połączyć to z spotkaniem z kochankiem to wtedy jest już bardziej poniżające, kiedy hotka kocha się z innym i w tym samym czasie każe sobie pieścić stopy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mnie też podnieca pieszczenie stup swojej żonki kiedyś tego nie lubiła a teraz sama karze mi to robić bardzo mnie podnieca gdy jest stroną dominująca

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Kira

Mnie zaczyna ten klimat coraz bardziej krecic :redevil:

Uwielbiam klapsy, podduszanie, lekkie bicie po twarzy, wiazania od delikatnych po te mocniejsze, ciagniecie za włosy, kneblowanie, dominacje ze strony faceta

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat interesujący i też lubię posłuszne dziewczynki ,które lubią jak klepie sie je w tyłeczek i w cycuszki.Wulgaryzmy tez są podniecające ale nie każda lubi więc trzeba zawsze zbadac teren czy ją to kręci.A tak w ogóle bsdm i cuckold razem wzięte dają niezlego kopa.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

trzeba zawsze zbadac teren czy ją to kręci

Otóż to :dobre:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym tam wolał zdecydowanie żeby naprzyklad Pani ILLA pochodziła trocheszpilkami po mnie i pojeżdziła tyleczkiem po buzi ech marzenie!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i ja jestem fanka BDSM o ile tak to mozna nazwac, zaczynam sie orientowac w temacie ;) Klapsy, bicie paskiem, bicie po twarzy, ciagniecie za włosy, ostatnio probowalismy klamerek ale na sutkach niezbyt mi sie to widzi, do teraz mnie bola wiec odpada...

Ale na narzadach intymnych miiodzio ;)

I wosk tez niezly, chociaz ja tam uwielbiam cieplo wiec to nie bol byl nawet ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...