Skocz do zawartości
Zouza

BDSM - co lubicie, czego nie?

Rekomendowane odpowiedzi

Nadludzie. Na tym, nadinterpretując bardzo, oparli się hitlerowcy

To mój był ten "Nietzsche". Nawiązałem bo to mi pasuje. Byle kto nie będzie nade mną dominował. To musi byc nadczłowiek. W moich oczach przynajmniej. Boski musi byc.

Pamiętam kiedyś jeden z wodzirejów zaprosił do studio Polsat Dominę. Było bosko, ale jak wstała i machnęła batem przewróciła się i już nie było bosko. :lol: Stąd konkluzja, że może przewracac się ten kto nie gra, ale jest naturalny. Ten kto gra i się przewraca jest śmieszny.

Cała magia w tym że Domin to normalny człowiek.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Cała magia w tym że Domin to normalny człowiek

Może i normalny, ale chyba niebanalny? Wyróżnijmy go w tłumie ! Każdy to robi jak umie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja go wyróżnię tym spojrzeniem władczym i na wskroś przeszywającym na skutek czego mięknące nogi zapowiadają nadejście... kiślu :lol:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Rycerz

przekraczający granice uległej, to dupa nie domin

Wobec tego ja mam istotne pytanie, bo albo nie uściśliłeś, albo oczekujesz Domina, który będzie pantoflarzem uległej. To czym jest dominacja, jeśli nie można w żaden sposób przekroczyć granic uległej? Tzn, że może ją chłostać pejczem, ale nie daj boże po plecach, bo sobie tego nie życzy? I czy wreszcie, w BDSM, nie chodzi właśnie o to, aby przełamywać granice, co jest w mojej ocenie, podstawowym bodźcem stymulującym, w układach BDSM. Przełamywać, lecz czynić to dobrze i z klasą. Nie chodzi tu chyba o randkę ze sznurkiem i bacikiem, gdzie wszystko jest z góry ustalone? Domin ma sprawić, że uległa będzie się czuła zdominowana i przeżywać będzie wszystkie związane z tym silne emocje. Bo nie wie jak długo jeszcze, nawet nie wie jak się skończy zabawa. Co jeszcze będzie musiała zrobić dla swojego Pana? Nie wie, ale On na pewno jej o tym powie gdy będzie na to czas. Suka ma być suką! To nie jest układ Rogacz i Hot Wife.

Doskonały opis.

Czytam sobie to co tu piszecie i widze jak wiele osób nie ma pojęcia o czym pisze z drugiej strony zastanawia mnie skąd tak wiele osób wie o czym pisze. Wszak BDSM to zaczarowany ogród który odkrywa się wiele lat. Poznaje siebie i meandry naszych umysłów. Bo BDSM jest w głowie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam szczerze nie miałem siły przeczytać wszystkich wypowiedzi.

Polecam film "Sekretarka". Od tego filmu rozpoczeła się moja przygoda z bdsm.

Dla tych z Was co mają obawy względem zaciskół na sutki

http://www.renaldo.pl/bielizna_lack_sko ... tegorii-id

rególacja pozwala sprawiać przyjemność zamiast bólu i przekraczać granice. Można też pokusić się o kolczyki w sutkach, a z czasem połączyć je łańcuszkiem. Najpierw delikatym, a potem co kto lubi :-P

Uważam, że bdsm to podróż i przekraczanie granic. Neverending story :)

Tu drobie Panie macie coś ciekawego dla Waszych uległych rogaczy

http://www.renaldo.pl/bielizna_lack_sko ... tegorii-id

Co o tym myślicie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nie widzę. :)

Bo masz windiwsa i pewnie blokada rodzicielska się uaktywniła na tej stronie.

Uruchom wyobraźnie, uwaga opisuje :-P

Obrączka z drutu na penisa z takim haczykiem zakończonym kulką. Ta końcówka ma za zadanie być w cewce moczowej penisa i blokować wytrysk. Taki koreczek.

Czytałem tu sporo o tym, że Rogacz czasami ma zakaz wytrysku, więc pomyślałem, że może sie spodoba.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...