Skocz do zawartości
Zouza

BDSM - co lubicie, czego nie?

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Artur_On

Semenedar masz chyba klopot z czytaniem....widze że tobie trzeba tak wlasnie kawe na ławe jeli tak samo musisz sie porozumiewać z kobieta w sexie to jej wspóczuje..tyle atakau peronalnego .. domin zeby zaczął dominowac musi poznac kobiete poznac .. wspominalem o beczce soli? jak ktos mysli ze po jedenj kawie juz sie zna z druga osoba to nie dziwe sie ze potem w sexie ma klopot i musi ustalac scenariusze... odgrywac role ... czy jak to tam chesz nazwac... bdsm to gra na emociach na tym co jest w czlowieku najglebiej dlatego splycanie tego do "roli " jest dlamnie nieporozumieniem . emocije okazuje sie w mimowolnym spojrzeniu , gescie ---i o naucznieu sie czyatnia takich znakow mowie gdy mowe o poznaniu sie --domin ktury te znaki lekcewazy lub nie umie ich czytac to powtrzyze zebys zapamietal "dupa nie domin " dopiero jak tak kogos poznasz mozesz przekraczac progi bdsm... inaczje to slizgnie sie po powerzchni ....

a gdy masz te jej emocje w garsci choc przez krutką chwlie .... wtedy wiesz ze mozesz wszytko i w tedy jedyna osoba ktura musisz zdomniwac jestes ty sam --ty sam zeby nie posunac sie zadaleko ... to oczym pisze to nie jest to slizgnie sie to raczej głebia za w wejscie w ktura w sposub nie umiejetny mozna zaplacic depresja

pozdrawiam i bez urazy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Artur, to nie forum języka polskiego i zazwyczaj nie zwracamy uwagi na błędy ortograficzne, ale Ty robisz tak podstawowe, że ciężko zrozumieć o czym w ogóle piszesz. Masakra! ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Artur_On

wybacz Zuzia --- emocje -- nie przepuściłem przez słownik

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie, BDSM traci na dreszczyku

gdy tak para (Domin + Uległa) wiedzą o sobie zbyt wiele.

To zależy czym jest dla Ciebie bdsm. Są ludzie, którzy spotykają się na sesje z nowo poznanymi osobami, po kawce czy paru, po kilku dyskusjach co ich kręci a co nie i jakoś żyją. Jeżeli przedyskutowali sprawę bezpieczeństwa ( w tym safe word ) to ich sprawa. Ale na dłuższą metę, to jak skakanie z kwiatka na kwiatek, mało pełne.

Dla mnie nie istnieje bdsm bez zaufania, bo bez niego żadnej granicy się nie przeskoczy, nie ruszy się z miejsca. A nie da się zaufać w pełni, jeśli ta osoba nie zna nas lepiej niż my sami.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Semenedar masz chyba klopot z czytaniem....widze że tobie trzeba tak wlasnie kawe na ławe jeli tak samo musisz sie porozumiewać z kobieta w sexie to jej wspóczuje..tyle atakau peronalnego

Błahostka, dlatego nie dostaniesz dożywotniego bana, nie wyrzucę Twojego konta, nie zabronię Twojej nazwy Użytkownika. Daruj sobie takie impertynencje i skup się na tematyce rozmowy. Gdy piszesz, najpierw ochłoń.

Po drugie, moje zdanie jest inne niż Twoje. Wtedy prowadzi się konstruktywną polemikę. Nie uprawnia to nikogo do czynienia osobistych uwag w dodatku nazywania ich jako "atak osobisty".. Następnym razem, poniesiesz konsekwencje, mam jednak nadzieję że nie jesteś kolejnym kamikadze, który przychodzi na Forum, aby nawtykać Administracji. Nie mam kłopotu z czytaniem, jak również z pisaniem. Moja polemika z Tobą, jest zakończona.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Artur_On

Emocje i kontrola to, to co lubię , moment w którym w kobiecie podniecenie przewyższa wstyd , a strach rozpływa się w zaufaniu , a nie lubię kłamstwa i schematów

do Zuzy -- jeśli pisze nie na temat to poroszę usuń moje posty

do Administracji -- informuje ze jest to moja ostatnia wypow

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mówiłam, że piszesz nie na temat.

Będziesz kolejnym facetem, który strzeli focha i zabierze swoje zabawki? Cóż, Twoja wola.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Emocje i kontrola to, to co lubię

Z emocjami się zgodzę, ale kontroli, nie widać.

do Administracji -- informuje ze jest to moja ostatnia wypow

Nie Ty pierwszy i nie ostatni, który nie potrafi zrozumieć że na Forum, należy zachowywać się w określony sposób. Nikt Ciebie tutaj nie będzie trzymał na siłę. Już tu byli tacy, co odchodzili, wracali, odchodzili i wracali. Forum jest od tego, aby na nim dyskutować a nie tytułować swoje posty per "osobisty atak", bo to głupie jest i infantylne, podobnie jak kasowanie się z Forum z powodu różnicy zdań w temacie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Nadludzie. Na tym, nadinterpretując bardzo, oparli się hitlerowcy

To mój był ten "Nietzsche". Nawiązałem bo to mi pasuje. Byle kto nie będzie nade mną dominował. To musi byc nadczłowiek. W moich oczach przynajmniej. Boski musi byc.

Pamiętam kiedyś jeden z wodzirejów zaprosił do studio Polsat Dominę. Było bosko, ale jak wstała i machnęła batem przewróciła się i już nie było bosko. :lol: Stąd konkluzja, że może przewracac się ten kto nie gra, ale jest naturalny. Ten kto gra i się przewraca jest śmieszny.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...