Skocz do zawartości
Zouza

BDSM - co lubicie, czego nie?

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Selene

mspanker ująłeś mnie tym :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

BDSM to według mnie drugi stopień wtajemniczenia

to zabawa raczej dla ludzi którzy posmakowali juz sporo "zwyczajnego" seksu i chcieliby wprowadzić coś innego (...)

A co jeśli to kręci od zawsze? jeżeli nie wynika to z chęci urozmaicenia a z poczucia normalności? Bo z tego co napisałaś wynika, że po bdsm sięga się, w momencie kiedy już wszystkiego się zasmakowało i to jest ostateczność. Brzmi mi teraz jak ostatnia deska ratunku :-P (...)

W moim przypadku wyszło to w zwykłym, normalnym związku. Okazało się, że mąż miał takie ciągotki od wielu lat. Zaczęło się od tramplingu, który w zasadzie jest głównym składnikiem naszej relacji BDSMowej. Do tego z czasem doszły różne elementy dominacji. Nie od razu byłam na tak. Stopniowo do tego dojrzewałam, ale na szczęście spodobało mi się to ;)

Ale z pewnością nie było to wprowadzaniem czegoś nowego tylko dlatego, że zwykły seks się znudził.

BDSM ma się dobrze jako dodatek do naszego związku, ale nie zdominował go.

A tak przy okazji... Rozglądam się... Ale w grupach nie widzę Pary BDSM, jaka była przy rejestracji... Czy są tu stricte takie osoby? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A tak przy okazji... Rozglądam się... Ale w grupach nie widzę Pary BDSM, jaka była przy rejestracji... Czy są tu stricte takie osoby? :-P

Pary BDSM jak i Użytkownicy BDSM występujący solo, nie posiadają żadnej grupy, jednak ze względu na rosnącą ilość Użytkowników o takich preferencjach, założę zaraz temat, w którym będę prosił o zgłaszanie się aktywnych Par, oraz Użytkowników BDSM.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Selene

Tra la la la la la

A mi dzisiaj chodzi po głowie pewna pioseneczka

i może i wykonawca taki sobie ale za to słowa jakie momentami klimatyczne :-P

sorki za wersję ale nie znalazłam lepszej ;)

Doda_ BAD_GIRL

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie BDSM/Femdom to zaufanie, bezpieczeństwo, zasady i całkowita uległość, oddanie służbie...

Byłem w dwóch związkach tego typu i szukam kolejnego... Wszystko zależy od tego czy obojgu zależy na pełnej relacji tego typu...niestety trudno trafić na siebie , bo rzadko ktoś mówi otwarcie o swoich upodobaniach, szczególnie tych w sferze marzeń...

A szkoda...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu możesz śmiało rozmawiać na każdy temat. Pytać, dyskutować, tu wszystko jest dla uczestników Forum

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Savadad, mamy już forumowe małżeństwo, więc kto wie... może i Ty spotkasz kogoś interesującego. :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co lubię :) ostatnio wygrywa: Nie wolno Ci dojść, jak dojdziesz, będą klapsy" słowa wypowiadane podczas minetki :) Taaak strasznie podnieca mnie zakaz, że tym bardziej się do niego zbliżam i ooooh nie muszę chyba mówić jak bardzo to trudne :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...