Skocz do zawartości
Zouza

BDSM - co lubicie, czego nie?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wierze ze tylko tyle........ Jesteś o wiele bardziej wyrafinowana...

Więc prosze bardzo zaspokój mnie i Pioruna

Hahaha ja nie chce dostać po ryju i być zaspokojony ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hahaha ja nie chce dostać po ryju i być zaspokojony

Przecież ja tylko się przejeżyczyłem....

Z kąd w Tobie takie skojarzenia?

;)

Wszystkiego dobrego w nowym roku

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pan nie ma nic do powiedzenia, a jeśli próbuje, to - mówiąc kolokwialnie - dostaje w pysk.

Może nie będę mówić dalej

Nie wierze ze tylko tyle........ Jesteś o wiele bardziej wyrafinowana...

Więc prosze bardzo zaspokój mnie i Pioruna

Znaczy chcialem napisać zaspokój moja i Pioruna ciekawośc

Taki mały prezent -noworoczny

Oczywiście, że nie tylko tyle!!! ;) Ale więcej pisać się wstydzę. ;);)

Piorunie, jak mówiłam, uległość w seksie leży w mej naturze, naturalnym więc dla mnie jest, że nie mam nic do powiedzenia, chyba, że chodzi o sprowokowanie pewnych zachowań mężczyzny. Oczywiście wszystko w granicach rozsądku.

Chanel, ja właśnie należę do tych osób, które od początku TO czuły.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie wydaje, że jeżeli ktoś lubi bdsm to, to musiało w nim od dawna siedzieć, tylko z jakichś powodów tego nie wiedział. Czy to niepodjęte próby, czy przekonanie o tym że to jest złe. I we mnie też siedziało to chyba od zawsze... tylko trochę czasu zajęło odkopanie chęci do bycia uległą, spod poprawności, moralności itp itd.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuza, bądź bezwstydna!

Dokładnie nie daj się prosić i ulegnij ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ulegam w seksie i wtedy też jestem bardzo bezwstydna. ;)

Piorunie, ja też jestem ciekawa co konkretnie praktykujesz w seksie (w temacie BDSM). ;)

Chanel, w pełni się z Tobą zgadzam!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuza, bądź bezwstydna!

Ale ładne zyczenia noworoczne, ten post powinien NATYCHMIAST znależć miejsce w dziale posty wyróznione

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie wydaje, że jeżeli ktoś lubi bdsm to, to musiało w nim od dawna siedzieć, tylko z jakichś powodów tego nie wiedział.

Nie zgodze się z Tobą Chanel ;) Seksualizm u każdego z nas jest inny. Dla mnie fantazje (tylko fantazje) o BDSM to mały dodatek do zycia . Bardzo mnie kręci w nich oddanie sie we władzę marzen innej osoby. Zatracenie siebie w kimś innym.

Lub oddanie się innej osobie w moje marzenia.

Delikatna przemoc, akcesoria są dla mnie tylko dodatkami podkreslającym nasz związek

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...