Skocz do zawartości
Zouza

BDSM - co lubicie, czego nie?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja się momentami głowiłam nad nazewnictwem bo tyle tego że aż nie wiem co to :)

Pisząc o fantazjach miałam na myśli jakieś nasze zapamiętane przygody w klimacie, jakie jak najbardziej realne, aby szukać inspiracji :)

My np mięliśmy niedawno taką niezaplanowaną sesyjkę :) Wyszło z potrzeby:D

Najpierw były spięte dłonie metalowymi kajdankami, potem nogi skórzanymi, ramiona pasem od spodni i kazał wypiąć pupę :) Oczywiście wypięta po to, aby lanie dostać :) Potem mnie mój D. ciągał po łóżku za kajdanki i włosy Mmmm :) a potem był wulgarny piesek z wyzwiskami;D I hmm dziwne to było ale w trakcie przed nosem znalazł mi się inny pas od spodni i nie mogłam odwrócić wzroku tak mnie intrygował:) Chyba coś zamruczałam bo chwilę potem miałam go w ustach zamiast knebelka, ciągał mnie za niego i za włosy odginając głowę do tyłu... :devil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek SailorPn

Tydzień temu na mój anons odpowiedział facet,który stwierdził,że jego"suka"za karę dostaje zastrzyki z soli f.Gdy stwierdziłem,że nie bawi mnie taki klimat spotkałem się z dezaprobatą.Śmieszy mnie stwierdzenie,że każdy dominujący musi być sadystą.Osobiście wolę dominację psychiczną bo wyraz twarzy upokorzonej kobiety jest dziesięć razy bardziej zjawiskowy od łez z bólu(ale to tylko moje spostrzeżenie).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jakie metody upokorzenia psychicznego stosujesz? Zakładam, że przynajmniej pewne elementy dominacji fizycznej również? Sorry, że tak ciągnę za język, Twój post nie wyjaśnia jednak tego, co lubisz, czego nie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek SailorPn

Zacznę od tego czego nie lubię,pozostawianie trwałych śladów,bezsensowne nap... nie(niektórzy tak widzą spank)itp. A co lubię :) ,może co do tej pory sprawiło mi przyjemność ,kobieta,która niczego nie spodziewając się przyjmuje mnie w domu (w obecności męża Mastera),parzy kawę i po powrocie do pokoju musi się obnażyć i zademonstrować swoje zabawki i posługiwanie się nimi (real),piss na parkingu,oj było kilku gapiów(real),wulgaryzmy,które potrafią zranić bardziej niż bat.A fantazją jest zrobić "jej""czysta"lewatywę,ubrać w białe spodnie i wysłać między ludzi.Dominacja fizyczna,owszem,razy na tyłek,krępowanie,polecenia ale to chyba normalne,odrobina bólu nikomu chyba nie zaszkodziła,wręcz przeciwnie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to mam już jasność. :)>

Ja muszę przyznać, że nie ma takich wulgaryzmów, które mogłyby mnie zranić. Mam na myśli jednak wyłącznie sytuacje seksualne. Poza nimi - biada temu, kto by spróbował! :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...