Skocz do zawartości
Kendra

Czytaj pomiędzy liniami,czyli Hotka w wersji la donna mobile

Rekomendowane odpowiedzi

[...]czasem najchętniej oddałabym się komuś bez mrugnięcia okiem, jak dziwka, i żeby ten ktoś mnie miał, tak po męsku.[...]

Komuś.

Ktoś.

Cóż, fakt, że nie napisałaś w miejscu tych słów "mojemu facetowi" i "mój facet", jest na moje oko całkiem znaczący...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo, że w typowym układzie cukold - żona/partnerka się puszcza, ma z tego frajdę,a rogacz odczuwa przyjemność z faktu, że jest niejako upokarzany przez żonę/parnerkę jej puszczalstwem i tym, że "posiadają" ją inni faceci (ergo - upokarzaniem przez nich). A dodatkowo kobieta często odczuwa przyjemność z takiej formy "poniżania" swojego partnera... Toteż - logicznym ciągiem rzeczy - przejmuje w związku pozycje "dominy", rogacz stawia się w pozycji ofiary...

W typowym układzie. Słowo chyba kluczowe, bo sam piszesz o stereotypach.

Jeśli żona się "puszcza" i ma z tego frajdę, i podoba jej się to, i daje wielką chęć do życia, sprawia, że jest nakręcona i podniecona, a pod ręką ma rogacza, który również jest mega zadowolony i napalony, to o jakim tu upokorzeniu może być mowa? Rogacz, tak naprawdę może również korzystać maksymalnie, bo kochanek ma swoje 5 minut, a potem żona jedzie z rogaczem do domu gdzie rogacz zaspakaja ją 2 razy a ona ma 5 orgazmów. Sama radość. Ale żeby taki układ funkcjonował, potrzebne jest niesamowite zaufanie i masa miłości, a wtedy wszyscy mogą być chyba zadowoleni.

Ja nie mogę cały czas pojąć jak mam być upokorzony, poprzez fakt, że żona po latach rozmawiania zaczyna wspólnie ze mną realizować moje marzenia. Moje fantazje. Oczywiście jak to wszystko przebiegnie dalej Bóg jeden raczy wiedzieć, ja się cieszę chwilą, nie wybiegam w przyszłość i jest mi z tym dobrze.

Pozdrawiam.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek gruby

W wieku przypadkach Rogacz ma ograniczenia wseksie z żoną a to już jest firma poniżenia. Aby była jasność mnie to nie bawi ale tak często jest

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...