Skocz do zawartości
Małgosia

Jacy mężczyźni was pociągają?

Rekomendowane odpowiedzi

Aragornie, znacząco poprawiłeś mój nastrój :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Twój opis : "Mam penisa w cipce:. Jego opis : Mam penisa w cipce". W wasze sytuacje sa przecież odmienne..

i w ten prosty sposób, zrozumiałem dwoistość rzeczy

w tym przypadku cipki ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Twój opis : "Mam penisa w cipce:. Jego opis : Mam penisa w cipce". W wasze sytuacje sa przecież odmienne.

W fizyce kwantowej obecność obserwatora wpływa na przebieg eksperymentu :) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W fizyce kwantowej obecność obserwatora wpływa na przebieg eksperymentu :)

No "paczaj", to ja nie wiedziałam, że tyle eksperymentów w fizyce kwantowej przeprowadziłam :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Krótki przykład zasady względności..

Sytuacja następująca.. jest ta piękna chwila podczas stosunku kiedy facet jest w Tobie..

Twój opis : "Mam penisa w cipce:. Jego opis : Mam penisa w cipce". W wasze sytuacje sa przecież odmienne..

I nagle wszystko jest takie proste! Czyli rozumiem że w razie jakichkolwiek pytań dotyczących fizyki można się bez problemu zwracać do Ciebie? :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I nagle wszystko jest takie proste! Czyli rozumiem że w razie jakichkolwiek pytań dotyczących fizyki można się bez problemu zwracać do Ciebie? :)

Fizyki , WF, francuskiego..śmiało

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście pomijając walory duchowe moją małą fantazją jest mężczyzna typu Hafþór Júlíus hafþór Björnsson - aktor który grał Górę w Grze o Tron. Tu chodzi o sam typ ogromnego, brutalnego i bezwzględnego mięśniaka. Raczej jako przygoda na jedną noc albo kochanek. Ot, taka fanaberia :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to jest tu z kim konkurować :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...