Skocz do zawartości
Małgosia

Jacy mężczyźni was pociągają?

Rekomendowane odpowiedzi

Była gdzieś kiedyś taka lista najbrzydszych aktorów i mnie ona zajebiście dziwiła. Niemalże każdy na tej liście mnie mógłby rajcować. Podobają mi się mężczyźni, którzy gdzieś w spojrzeniu czy sposobie bycia mają wszystko w dupie. Znają swoje możliwości, swoja wartość i chuj ich obchodzą konwenanse. Zobaczcie sobie taki Benicio Del Toro - chyba dałabym się pokroić za kolację z nim. Albo Steve Buscemi - wyraz twarzy psychola, niepawdopodobnie zabawnego i przerażającego jednocześnie - mogłabym za tym szaleć. Sean Penn to samo, ma w oczach takie kurwiki, co znaczy, że nie jest bylejaki, szary, nudny, zwykły, jest nieprawdopodobnie charakterystyczny, tak jakby pod kośćmi czaszki miał burzę piorunów. Widzę go ze szklaneczką whisky jak szarmancko zagaduje do pięknej kobiety, a jej... miękną nogi i jest gotowa na wszystko.

Danny Glover - mógłby być takim kochanym tatą, do którego chce się przytulać zawsze kiedy ma się jakiś problem.

Nick Nolte - to taki człowiek, na którego twarzy mocno odbija się całe życie. Nie starzeje się ładnie, ale przez to nabiera głębi.

Nie przepadam za "ładnymi" mężczyznami. Po solarium, z żelem na idealnie ułożonych włosach, w których nie można przebierać palcami. Idealnie skrojony garnitur - nie dla mnie. Lubię odrobinę ekstrawagancji, niepoukładania, rozczochrania, a jednocześnie mocnego stąpania po ziemi z odrobiną szydzenia. Chyba domyślacie się kto jest tym ideałem dla mnie...

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się :) gość z gitarą w długich piórach jest fajny, natomiast Maroon dla mnie odpada. Bardziej mi się kojarzy z miśkiem Haribo niż z seksem. Stara się, ma ten "dwudniowy zarost", za którym kobiety tak szaleją, ale do mnie to nie przemawia. Dla mnie to image, a nie autentyczność.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy ma w sobie coś, co sprawia , że miękną mi kolana, mimo, że ten blondasek zupełnie nie w moim typie, włosy na głowach bym im poobcinała na przykład....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może to zabrzmi banalnie, ale u mnie to chyba zależy od cyklu ;) Bo raz podobają mi się faceci tacy bardzo męscy o ostrych rysach twarzy, dosłownie brutalni, a raz dosłownie chłopcy (nie brać mnie tu za pedofila)- tacy delikatni, z "grzecznym" wyrazem twarzy.

A zawsze będę kochac długie włosy u faceta:) szkoda, że mojemu nie pasują ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...