Skocz do zawartości
Małgosia

Jacy mężczyźni was pociągają?

Rekomendowane odpowiedzi

Aaaa, to całkiem niezły facet Cię pociąga ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to całkiem niezły facet Cię pociąga ;)

Tak jest. Ale a propos, ktores z was - moze  i Ty - wspomniala o Sean Connery'm.  Facet klasa, sama w sobie. W pierwszych filmach w jakich sie pokazywal, wygladal jak dziki szympans - calkiem zarosniety i tak tez grajacy - na dziukusa, nic nie zapowiadalo pozniejszego, klasycznego i klasowego mena.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ha, ha, czytam watek i widzę  że  mit  Brada Pita jako idola kobiet poległ sromotnie, ( jak widzę z powyższych wpisów pań) no i bardzo dobrze.

Przepytywałam nie od dzisiaj znajome kobiety i co z tego wynikło zaraz napiszę :

Po pierwsze ja osobiście jeszcze nie spotkałam kobiety której podobałby się Schwarcenneger, to raz.

Po drugie, nieomal  wszystkie odpytywane zgodnie zeznawały  że Sean Connery w wersji dojrzałej jest mega seksi.

To tak na marginesie i na podsumowanie.

A jeśli chodzi o mój gust , moim the best jest Paul Newman który nosił swoją posągową urodę z niedoścignioną naturalnością

był uśmiechniętym , normalnym facetem. Nie widać było u niego pozy i narcyzmu który wg. mnie niekiedy szpeci przystojnych bardziej niż tych mniej przystojnych brzuszek i łysinka. Podobnie działa na mnie Pierce Brosnan który mimo niewątpliwie  "żurnalowej" urody ma w sobie wiele dystansu do tego no i tejże naturalności. Tak bym to określiła. I ładnie się starzeje. Żaden z nich nie kręci mnie seksualnie. Connery owszem.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiwm w imieniu mojej drugiej połówki (ale nie jest to jakoś specjalnie odkrywcze w tym wątku) - Sean Connery

W sumie niemal od pierwszych dni naszego wspolnego życia wiem, ze to mój główny konkurent ;) Już się nie mogę doczekać aż sypnie mi się więcej siwych włosów, może chociaż w ten sposób mu dorównam. Nie wiem tylko czy byłbym w stanie nosić kilt bez bielizny :D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dzisiaj to ten

post-16450-0-55596900-1531426133_thumb.jpg

w wydaniu nieco starszym też lubię, albo tym bardziej lubię

post-16450-0-21965300-1531426281_thumb.jpg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szczupli, z zarostem, wysocy. Lubię panów 40-55 z lekką siwizną, ale też smukłych maturzystów. Na pewno wiem czego nie lubię, piwnego brzuszka i nadmiernego owłosienia łonowego...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O... cholera ... a mi sie tak uwidzieli Hugh Grant i Colin Firth... nic sie nie zmienilo od jakis 15 lat... nadal HOT

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Interesujący temat  Nie wierzę, że nikt nie wspomniał jeszcze o Tomie Hardy’m 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mialam różne fascynacje, ale niezmiennie od lat kocham Leonardo Di Caprio odkąd w podstawówce nosiłam koszulkę z jego podobizną z Titanica i z wiekiem i każdym filmem niezmiennie, chociaż chyba najbardziej w Infiltracji. Co ciekawe gdyby ktoś mi kazal opisać mój typ urody faceta to zupelnie by się w niego nie wpisywał, bo wolę brunetów ale miłość nie wybiera ?‍♀️

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...