Skocz do zawartości
Małgosia

Jacy mężczyźni was pociągają?

Rekomendowane odpowiedzi

Cacy, cacy łup po glacy ;)

Niestety, ja się jeszcze nie załapie. Włos mocno się trzyma :devil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

sexowny, siwy włos się pojawia więc na pewno wiele przede mną, ale na łysinę bym nie liczył. Ewentualnie zakola. Ot co ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętacie "Parszywą dwunastkę", mężczyzn prohibicji, westernów...mmmmmh

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Azzurro, po raz pierwszy powiem dosadnie - męczą mnie pizdy...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przywruciłyście mi wiarę w kobiety. Mam dłuższe włosy, a od kiedy wróciłem do mojej mieściny to szybciej usłyszę, że jestem gej. Tak usłyszałem to za sobą od jakiś dresików.

Nie chce wyjść na "pizde" :) , cieszę się, że gdzieś ktoś lubi to co ja. :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I ja się wypowiem. Polecą nazwiska ;)

W meczu odwiecznych rywali remis Real Madryt - FC Barcelona. Mourinho i Guardiola tak bardzo mi się podobają, że czasem oglądam mecze :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam mniej wiecej tyle włosów co "Pep" :-> :)

Z ciekawości...fizycznie czy o te obsesje w oczach chodzi? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam mniej wiecej tyle włosów co "Pep" :-> :)

Z ciekawości...fizycznie czy o te obsesje w oczach chodzi? ;)

Widzę tylko fizyczność, na poznanie osobowości nie mam szans :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie bardzo pociągają mężczyźni z owłosionym torsem i penisem ( albo delikatnie podciętymi włosami, ale nie wygolony ! ). Poza tym tacy, którzy w łóżku potrafią być zarazem brutalni, jak czuli. Jak dla mnie facet musi być dobrze zbudowany, lecz nie typowe koksy ! Lubię tyłeczki, więc także powinno być za co złapać. ; )) Jeśli chodzi o kolor włosów to nie mam określonego typu. Bardziej pociągają mnie mężczyźni, którzy noszą okulary. ; ))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...