Skocz do zawartości
Małgosia

Jacy mężczyźni was pociągają?

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie raczej do pań :) Bo nie wierzę, że dla każdej ideałem piękna jest Brad Pitt:) Ot taki wątek dla fantazji...

Gdyby kochankiem waszym mógł zostać KAŻDY istniejący na ziemi mężczyzna, to kto to mógłby być :) Puśćcie wodzę fantazji, może jakieś zdjęcia, ulubiony aktor, w jakim wieku itd :)

Bo przecież nie tylko nasi panowie zwracają uwagę na ulicy, na płeć przeciwną i nie tylko oni mają prawo fantazjować :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
roxis (ona): Musiałabym się zastanowić, bo nie bardzo pociągają mnie aktorzy. Brad Pitt mi się nie podoba, nie wyobrażam go sobie w łóżku :) Ale tak na poważnie, to myślę, że w prawie każdym znalazłabym interesujący element, od Hugh Granta po Harrisona Forda, przez Russella Crowe. Nie ma jednej zasady, choć cenię sobie to, żeby był przyzwoicie zbudowany, mam słabość do brunetów z włosami, w których można zatopić dłonie i do... zarostu. Uwielbiam kilkudniowy, ciemny zarost. Jeszcze nie brodę, ale taki który już nie drapie. Takie pseudo zaniedbanie. Wiek nie gra roli, podobają mi się nawet starsi mężczyźni, jeśli mają po prostu to "coś" i są totalnie męscy, silni i władczy :devil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Benicio Del Toro, Robert De Niro, Al Pacino, Andy Garcia, Jeff Goldblum, James Caviezel, Dermot Mulroney, młody Marlon Brando, Paul Newman (nogi same się rozkładają :) ), Chritian Bale, Marcin Dorociński... i pewnie wielu innych. Na razie tak na szybko. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mel Gibson, Sylwester Stallone - męskość, zwierzęcość :)

Żmijewski, Małaszyński, Richard Gere, Tom Cruise - błysk w oczach, zniewalający uśmiech

długie włosy u faceta mnie powalają z nóg na przykład: Viggo Mortensen w Władcy pierścieni lub Gibson w Braveheart :) mhmmmmmmm rozmarzyć się można

tez tak na szybko podałam :)

PS: Brad Pitt czy polski odpowiednik Zakościelny to dla mnie taki typ "lalusia", cukierkowy, nie w moim guście

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się właśnie zastanawiam jakie to kobiety w takich Pitach gustują :) I kto go na symbol seksu wylansował...

Napiszę podobnie do Roxis... Mnie pociągają dobrze zbudowani, ogólnie duzi mężczyźni, głónie bruneci, z trzydniowym zarostem. Dużą wagę do przedramion i dłoni przywiazuję więc muszą być żyły widoczne, włosy na rękach i dłoniach, i duże dłonie :)

Hugh Jackman, Liev Schreiber,Heath Ledger, Viggo Mortensen ( za Aragorna mmmmm), Mark Wahlberg. A za niekoniecznie ciało, a raczej błysk w oku czy hmmm "coś" również Al Pacino, Jean Reno ( zabawne bo był bardziej pociągający, dopóki nie zaczęłam mieć zajęć z dr który wygląda dokładnie jak on), David James Elliott za to jak wyglądał w mundurze :devil: kiedyś nie opuściłam żadnego odcinka z mamą :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Christopher Lambert :)

Czyżbyśmy wymieniły wszystkich mężczyzn, którzy mogą budzić (nie)zdrowe :) zainteresowanie wśród pań?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakże mogłam zapomnieć??? ;)

Leszek Teleszyński :-D - na żywo jeszcze ciekawszy.

Bronisław Wrocławski - jeden z nielicznych facetów, przy których mowę mi odjęło i onieśmielił mnie niczym młodą siksę. :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Selene

A ja was zaskoczę

Sean Connery tak jeszcze 10-15 lat temu

Bosssski.

Kurde nie wiem co ten facet w sobie ma ale

hmmm

no właśnie ale

do tej pory jest w czołówce najprzystojniejszych aktorów

i co najzabawniejsze wyprzystojniał jak osiwiał

wcześniejszy jego image nie była aż tak ciekawy

oczy ma zniewalające

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:svur2ZVHGRWUcM:http://images.art.com/images/-/Sean-Connery---First-Knight--C10101642.jpeg&t=1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...