Skocz do zawartości
Zouza

Czego jeszcze nie robiliście, a chcecie zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Bliźniaczki, siostry itp.

Marzenia...

"Rurociąg przyjaźni"

Chyba maksymalna dominacja nad rogaczem- pozwolić mu na sex z żoną gdy płaci za to własnym tyłkiem.

Znalazłem taki motyw na liście życzeń, od znajomego małżeństwa.

Wysłałem im młodego, któremu za możliwość sexu z dojrzałą kobietą obojętne było w czyj tyłek wkłada.

Sądzę że na forum znaleźliby się rogacze i kochankowie, dla których to żaden problem.

Nie napiszą o tym oczywiście na forum.

Niektóre kobiety lubią oglądać filmy z "męskim sexem". A wrażenia "na żywo" ciężko.

U mnie by to nie przeszło aby ktoś w mój tyłek wkładał. Cuckold w naszym małżeństwie od długiego czasu pozostaje teorią ale praktyki były i mam nadzieję że wrócą. Mimo to nie wyobrażam sobie takiego poświęcenia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No bo dla Ciebie to poświęcenie. Dla innego może być dużą przyjemnością - zarówno fizyczną, jak i psychiczną. :)

Niektóre kobiety lubią oglądać filmy z "męskim sexem". A wrażenia "na żywo" ciężko.

Ja zdecydowanie wolę na żywo. Filmy to już raczej ciężko, chyba, że z udziałem pań. :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może przyziemnie, może banalnie ale chciałabym spróbować seksu grupowego, nie mam na myłśi trójkąta ale takiej dzikiej orgii z wieloma partnerami i partnerkami:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, seks z shemale i shibari nadal niezrealizowane...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1.Npewno spelnie fantazje zwiazana z dwoma mezczyznami jednoczesnie bzykajacych moja cipke ....                                                      2.Mam straszna ochote byc zwiazana i pieszczona zarowno przez mezczyzne i kobiete a zeby dodac temu smaczek zasloniete oczy .

Pierwsze zrealizowane :)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

GB mojej Hot z minimum 5 Panów plus suczka która zbiera wszystkie strzały do kryształowego pucharu do którego na koniec zlatuje również mój po wszystkim w nagrodę dostaję wspaniałego drinka, między czasie usługuję wszystkim jak mogę, przekąski drinki, lody itp. :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zwłaszcza lody, hehe. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chciałbym siedzieć sobie wygodnie w fotelu i przyglądać sie jak dwie panie zabawiają się ze sobą. Proponowałbym im co mogą sobie nawzajem robić i jak tylko o tym myślę to krew zaczyna szybciej krążyć :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, seks z shemale i shibari nadal niezrealizowane...

To i u mnie jest podobnie. O shibari marzę skrycie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

cóż.. moje zrealizowane:

sex z mężczyzną jako pasyw..

sex z 16 latką ( 22 lata młodzszą odemnie) z posadzeniem jej na swojej twarzy.. potem po szczytowaniu mowiła że mam takie zdecydowane ręce i konkretne ruchy podczas seksu:-)

sex na wydmach i wytrysk na twarz kobiety która potem taka udekorowana wracała na ręczniczek..

sex w inną parą i doprowadzenie tamtej pani będącej w objęciach męża do orgazmu na moich ustach ( jej pizdeczka smakowała jego pałką)..

chciałbym:

uczestniczyc w w trójkącie K+2biM

być zerżniety straponem przez dziewczynę

mieć masaż z dwoma masażystkami po czym obie ustawić na pieska i ruchac raz jedna raz druga..

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...