Skocz do zawartości
Zouza

Czego jeszcze nie robiliście, a chcecie zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek
W dniu 4.12.2015 o 02:04, Couple17fd pisze:

nam się marzą różne fantazje :

jego:

cleanup po kochankach,  jeden kończy  w jej ustach drugi  na myszcze ,

byc pasywnym  bi dla jej kochanka

jej :

ona i 2-4  dominujących gdy maż patrzy.

Ciekawe fantazje

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajnie czyta się wszystkie wasze fantazje, niektóre są na prawdę kreatywne i pobudzają wyobraźnię, sama chętnie bym się w nich znalazła. ;) Moje fantazje nie są za bardzo wyszukane, a przynajmniej na ten moment, pewnie przyjdzie czas na kolejne po spełnieniu tych podstawowych ;) A więc z rzeczy, których nie robiłam, a chcę zrobić - trójkąt, czyli ja w towarzystwie dwóch Panów w całkowitej dominacji nade mną. Partner niekoniecznie zaproszony, może popatrzeć z boku. ;) Poza tym chciałabym wziąć udział w profesjonalnym pokazie BDSM z shibari, bądź innym pokazie w klimacie cuckold. :) Myślę, że obie rzeczy da się zrobić, jak nie teraz to mam nadzieję w najbliższej przyszłości. :) Lili.

• Lubię 11
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Lili.an pisze:

Bardzo fajnie czyta się wszystkie wasze fantazje, niektóre są na prawdę kreatywne i pobudzają wyobraźnię, sama chętnie bym się w nich znalazła. ;) Moje fantazje nie są za bardzo wyszukane, a przynajmniej na ten moment, pewnie przyjdzie czas na kolejne po spełnieniu tych podstawowych ;) A więc z rzeczy, których nie robiłam, a chcę zrobić - trójkąt, czyli ja w towarzystwie dwóch Panów w całkowitej dominacji nade mną. Partner niekoniecznie zaproszony, może popatrzeć z boku. ;) Poza tym chciałabym wziąć udział w profesjonalnym pokazie BDSM z shibari, bądź innym pokazie w klimacie cuckold. :) Myślę, że obie rzeczy da się zrobić, jak nie teraz to mam nadzieję w najbliższej przyszłości. :) Lili.

Marzenia bardzo realne, sądząc po towarzystwie, które tu na forum bardzo uczynne :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście nie miałem jeszcze okazji spełnić swoich grupowych fantazji, w różnych konfiguracjach. Nie wiem czy w realu będą kręcić mnie tak samo jak w wyobrażeniach, ale na pewno jest to coś, czego chciałbym spróbować.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 2.03.2021 o 18:13, Lili.an pisze:

Poza tym chciałabym wziąć udział w profesjonalnym pokazie BDSM z shibari, bądź innym pokazie w klimacie cuckold. :) 

Jeden ze zlotów dawał taką możliwość

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm...

Moje fantazje są raczej związane z sexem w większym gronie. W GB miałem okazję wziąć udział już kilkukrotnie, ale zawsze uczestniczyła w nim tylko jedna kobieta. A chciałbym spróbować GB na początek np z dwiema kobietami.

Chciałbym również spróbować sexu w trójkącie z dwiema kobietami tak aby one były aktywne wobec siebie.

Marzy mi się też sex równoległy  wraz z wymianą partnerów. To chyba na początek.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Chciałbym leżeć pod hotką, w pozycji 69 i na przemian pieścić językiem jej cipkę oraz mosznę kochanka kiedy ten ją mocno posuwa, a raz na jakiś czas przyjmować głęboko do gardła jego kutasa, zaraz po tym jak by z niej wychodził. Na sam koniec wpompował by w nią ogromną ilość nasienia, po czym wszystko powoli spływało by na moją twarz. 

Nie sądze, że kiedyś uda mi się przemóc do realizacji tej fantazji. Ale myśl o tym jest bardzo podniecająca.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Casting na hotke: zgłoszenie przesyła mąż, przywozi mi ją i wręcza listę z jego zdaniem najlepszymi cechami żony, potem czeka w samochodzie, a ja testuje hotke w każdy sposób jaki mi tylko przyjdzie do głowy 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, DobryByczek pisze:

Casting na hotke: zgłoszenie przesyła mąż, przywozi mi ją i wręcza listę z jego zdaniem najlepszymi cechami żony, potem czeka w samochodzie, a ja testuje hotke w każdy sposób jaki mi tylko przyjdzie do głowy 

Może u nas to nie casting ale mamy to juz kilka razy za sobą. Blad Kocica mnie zostawiała w aucie pod domem Bulla ubranego w klatke zebym sie nie dotykał . Potem ze szczegółami mi opowiada jak ja brał i w jakich pozycjach . Polecam rogaczom . Przez ten czas kiedy czekam można zwariowac .

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...