Skocz do zawartości
Zouza

Czego jeszcze nie robiliście, a chcecie zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Glory hole.

Płatny seks.

Dłuższy związek z kobietą oparty na relacji seksualnej.

Bycie prezentem na wieczór kawalerski.

Grupowy seks w absolutnych ciemnościach.

Seks z murzynką. 

Jak na to patrzę, to miejscami czuję się głupio.

Dwa lata temu miałam sytuację, gdzie zagadała mnie pewna para, postawiła piwo, zapoznała się ze mną i ewidentnie pani dążyła do sprezentowania mnie mężowi. Jakoś tego nie wyczułam, zrozumiałam intencje godzinę po fakcie ale nie leży to w sferze moich fantazji. Potem było ciekawiej, bo zaczepił mnie zagadany w kebabie chłopak który okazał się być muzykiem popularnego zespołu. Zgarnął mnie do ich stolika i stawiał drinki między rozdawaniem autografów.

Niestety miałam ograniczony czas, pozwolenia i możliwości. A mogło się zrobić ciekawie...

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Glory hole.

Płatny seks.

Dłuższy związek z kobietą oparty na relacji seksualnej.

Bycie prezentem na wieczór kawalerski.

Grupowy seks w absolutnych ciemnościach.

Seks z murzynką. 

Jak na to patrzę, to miejscami czuję się głupio.

Dwa lata temu miałam sytuację, gdzie zagadała mnie pewna para, postawiła piwo, zapoznała się ze mną i ewidentnie pani dążyła do sprezentowania mnie mężowi. Jakoś tego nie wyczułam, zrozumiałam intencje godzinę po fakcie ale nie leży to w sferze moich fantazji. Potem było ciekawiej, bo zaczepił mnie zagadany w kebabie chłopak który okazał się być muzykiem popularnego zespołu. Zgarnął mnie do ich stolika i stawiał drinki między rozdawaniem autografów.

Niestety miałam ograniczony czas, pozwolenia i możliwości. A mogło się zrobić ciekawie...

jeden z lepszych postów jaki czytałem.

Aż się rozmarzyłem na maksa.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie dwie rzeczy chodzą mi po głowie:

1) Zobaczenie mojej żony w łóżku z młodszym chłopakiem (mógłby być czarny) 
(to się pewnie prędzej czy później ziści ;) )

2) Ostry sex ze 100% feministką (a to zobaczymy) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy Ty już sprawdzałeś, co znaczy słowo "feministka"? Sprowadzę Cię na ziemię - ono nie ma nic wspólnego ani z homoseksualizmem, ani też z niechęcią wobec kobiet. Także chyba musisz zweryfikować swoje fantazje...
  • Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy Ty już sprawdzałeś, co znaczy słowo "feministka"? Sprowadzę Cię na ziemię - ono nie ma nic wspólnego ani z homoseksualizmem, ani też z niechęcią wobec kobiet. Także chyba musisz zweryfikować swoje fantazje...

Bynajmniej.

Jeżeli chodzi definicję i konotację słowa "feminizm" i "feministka" jestem na bieżąco, także przykro mi ale nie sprowadzisz mnie na ziemię- przynajmniej nie tym razem. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To może ją faktycznie nie nadążam za Twoją fantazją nr2. Gdzie jest ten szczególny haczyk?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fantazja nr 2 super, tylko żeby feministka nie była łysa :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Był tu taki fajny temat o feminizmie. Polecam poczytać ;).

A u mnie... oj, książkę by napisać, co bym chciała zrobić, a co jest jeszcze przede mną. Powiedziałabym, że najlepsze jeszcze nadejdzie ;)

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1.To ja bym chciał zobaczyć moją żonę w akcji "glory hole".

2. Weekend w trójkę 2k 1m lub 2m 1k, gdzieś na odludziu.

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...