Skocz do zawartości
Zouza

Czego jeszcze nie robiliście, a chcecie zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Może spróbowałbyś pod Kolumną Zygmunta? :)

Taaa. Żeby Zygmuntowi krzyż z ręki wypadł?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chcę lizać kwiatuszek Żony gdy wchodzi w nią twardy ..... ciągle nie mogę zrealizować.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chcę lizać kwiatuszek Żony gdy wchodzi w nią twardy ..... ciągle nie mogę zrealizować.

Ale ze kwiatuszek zawodzi czy twardy nie jest??

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeglądając ten temat znalazłem post Alice z tym zdjęciem, tak to jest to czego nie robiłem a co chciałbym zaznać, Aż mnie dreszcze przeszły gdy sobie to wyobraziłem.

Za mną też chodzi ostatnio taka fantazja, ale jeszcze się nie udało zrealizować.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taka sytuacja: jakas fajna parka zaczepia mnie i przedstawia swoja propozycję. Ze spodobalem sie pani i chcialaby sprobowac zdrazy wlasnie ze mna. Ale ze jest niedoswiadczona to chcialaby zeby jej rogacz przygladal sie calej sytuacji i wydawal jej polecenia jak ma mnie obsluzyc... w miarę jak zacznie sie rozkrecac rogacz przylaczylby sie do zabawy...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taka sytuacja: jakas fajna parka zaczepia mnie i przedstawia swoja propozycję. Ze spodobalem sie pani i chcialaby sprobowac zdrazy wlasnie ze mna. Ale ze jest niedoswiadczona to chcialaby zeby jej rogacz przygladal sie calej sytuacji i wydawal jej polecenia jak ma mnie obsluzyc... w miarę jak zacznie sie rozkrecac rogacz przylaczylby sie do zabawy...

Ruda: Fajne i jak najbardziej do realizacji :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie od zawsze marzą się bliźniaczki :) obie Krysie, obie k. zdaje mi sie lol

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba tego za duzo by wymieniać, ale rola bulla, to taka dominująca kwestia:)

Może kiedyś uda się zrealizować.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...