Skocz do zawartości
Zouza

Czego jeszcze nie robiliście, a chcecie zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

W sumie kreci mnie temat lokomotywy...ale w moim przypadku musialby byc bull bardzo aktywny abym mogl ulec...i oczywiscie w tym przypadku wazne jest wsparcie hotki ktora rogacza moze zmotywowac do tego kroku...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nam się marzą różne fantazje :

jego:

cleanup po kochankach,  jeden kończy  w jej ustach drugi  na myszcze ,

byc pasywnym  bi dla jej kochanka

jej :

ona i 2-4  dominujących gdy maż patrzy.

• Lubię 7
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chyba mam kilka: 

1. Przelecieć żonę znajomego (raz mi się udało).. Żałuję do tej pory (wszak to kumpel), ale ciągnie mnie do podobnych klimatów. Taki już bad guy ze mnie.

2. Seks z nieznajomą, ale ustawione - .. umawiam się np. o 15 w przebieralni w galerii handlowej w H&M. O 15 wchodzę z jakąś hotką do przebieralni, ona klęka, rozpina pasek i z połykiem kończy. Bez słowa wychodzimy ..

3. Seks w miejscu publicznym. Najbardziej sauna - godzina 19-20, ciemno. Np. saunarium we Wrocławiu. Na początku dotykanie..mhmm na samą myśl twardnieje.

4. Seks z więcej niż jedną kobietą - czasami patrzeć, czasami działać..

5. Seks z nieznajomą - ... przypadkowe spotkanie w windzie, STOP i 5 minutowa akcja.

I pomysłów jeszcze sporo.. :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie pewna fantazją zaraziła moja dominująca partnerka. I od dłuższego czasu nie mogę przestać o tym marzyć. Moja Pani bardzo by chciała aby zdominował mnie drugi mężczyzna w jej obecności. Wziął mnie analnie oraz oralnie. I mimo że jestem hetero kiedyś to zrealizujemy :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze o tym marzymy i już niedługo a dla mnie wieczność uda się realizowac takie zabawy: moja hotka będzie mnie zamykała w specjalnej niedużej klatce a sama przede mną będzie się stroiła na wyjście z domu. Czasami będzie to wyjście z kolegą do galerii na zakupy i wtedy będę otrzymywał mmski z przymierzalni jak mierzy sobie ciuszki, bieliznę, oczywiście fotki będzie robił kolega a czasami moja hotka zamknie mnie w klatce i wybierze się na imprezkę z kolegą! Wtedy oczywiście też będa smski i fotki, zapowiedziała że albo mu pod stołem będzie waliła kutasa albo w kibelku szybko obciągnie i się wróci do domku a jak się nie da z jakiś względów na imprezie to zaprosi go do domu i będzie uprawiała z nim dziki seks a ja będę siedział w klatce i wszystko słyszał, potem podejdzie do mnie z ospermiona cipką i każe mi przez kraty wylizać i dopiero wypuści, a może i nie wypuści? Kto to może wiedzieć co hotka zrobi?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

2. Seks z nieznajomą, ale ustawione - .. umawiam się np. o 15 w przebieralni w galerii handlowej w H&M. O 15 wchodzę z jakąś hotką do przebieralni, ona klęka, rozpina pasek i z połykiem kończy. Bez słowa wychodzimy .. 3. Seks w miejscu publicznym. Najbardziej sauna - godzina 19-20, ciemno. Np. saunarium we Wrocławiu. Na początku dotykanie..mhmm na samą myśl twardnieje.

Hmm... więc mówisz, że kiedy będziesz w Warszawie? ;) 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

13-16 stycznia..  :redevil:

... mam nadzieję, że zakupy w H&M będę robił codziennie:P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz każdy facet będzie zakupy w H&M robił ;) Też bym chciał coś takiego przeżyć :) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... na razie to marzenie ale ile to już marzeń udało się zrealizować :) Więc tak chciałbym ( rozmowy wstępne były z my wife) aby w jakiś sposób uwiodła mojego kierownika. Chciałbym aby ten sk&@!$ iel którego tak nienawidzę miał moją żonę... Chłop atrakcyjny, nie z wyższych sfer, dojeżdża do pracy około 90 km.... Sposobów jest kilka.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...