Skocz do zawartości
Zouza

Czego jeszcze nie robiliście, a chcecie zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Odowiedz Jaskiniowca godna jaskiniowca :)

odPowiedź

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a walcie sie :razor:

dla mnie, prochy to syf i zdania nie zmienie. :klotnia:

moze i wyjde na "normalsa" lub zacofanego, jednak jest roznica pomiedzy prochami a uzywkami , czy extremalnym sexem.

jjak ktos watpi, to niech sie  wybierze na obiad do MONARU i porozmawia z pensjonariuszami :hujowe:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż o qur...... ogólnie prowadzę zdrowy tryb życia, alkohol w postaci jednej, dwóch butelek tygodniowo, za wódką czy mocniejszymi trunkami nie przepadam, jeżeli chodzi o mocniejsze używki w postaci proszków kilka razy próbowałem.

Reasumując spotkałem się z (uwaga) OGROMNĄ liczbą osób chwalących sobie dodanie pewnych substancji do aktu seksualnego i były z tego ponad przeciętnie zadowolone. Dwa z racji zainteresowań mogę ci powiedzieć że koks raz na rok jest zdrowszy niż pierś z kurczaka którą spożywają ludzie nawet w ilości jednej tygodniowo(sterydy dla wzrostu)

Pozdrawiam serdecznie i idę zjeść

twaróg z żołtkiem i odżywką białkową co by apetyt na słodkie zaspokoić

Z cały szacunkiem, ale jeśli piersi z kurczaka robi gorsze spustoszenie niż cykl na gumi-jagodach to ja muszę chyba przerzucić się na towar :) Wolę być gruby, aniżeli wspomagać się farmakologią...łatwo przyszło, łatwo poszło...

Co do tego co chciałbym zrobić to w sumie wszystko i nic. Zależy od nastroju, klimatu,  osób, aczkolwiek... 

Zawsze marzyło mi się uprawiać sex przy kominku na takim dywanie z owcy w leśniczówce z dala od cywilizacji :) Gdy na zewnątrz jest turbo dużo śniegu i mega mróz. Sex, jointy, wino....i tak cały wieczór, noc, poranek :) W przerwach wyjście na sanki/deskę/narty  i lepienie bałwana :)

W sumie to jak dodam kawę to będzie, że chce spędzić weekend ze wszystkimi moimi "używkami" :)

Hollywoodzkie produkcje mnie 

Errata

PS. Chyba Hollywoodzkie produkcje odbiły piętno na mojej psychice

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a mi się marzy, że moja Pani zamyka mnie w pokoju w klatce a sama seksownie ubrana wybiera się z kolegą do galerii na zakupy i co jakiś czas wysyła mi fotki robione przez kolegę jak w przymierzalni przymierza różne ciuszki i bieliznę, a po powrocie ściąga ospermione majteczki i rzuca mi je do klatki i idzie pod prysznic.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie nie ciągnie ale że ktoś chce spróbować w pełni rozumiem.

No tak, niby wszystkiego trzeba spróbować, ale... narkotyki to syf i dobrze zdać sobie sprawę z tego, że zdarzają się przypadki uzależnienia po PIERWSZYM użyciu. Naprawdę nie wiem, czy warto... 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

arkotyki to syf i dobrze zdać sobie sprawę z tego

W dobie dzisiejszej informacji chyba każdy kto umie czytać albo nie jest niesłyszący sobie zdaje z tego sprawę. A że próbuje to jego ryzyko. Tak jak bzykanie się bez gumek czy palenie papierosów - tylko choć w innym nieco - bardziej bezpośrednim - wymiarze. Dorośli ludzie biorą to na swoją odpowiedzialność i guess i po co się oburzać jeśli nie jest moim dzieckiem np ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Smell, pominęłaś istotną część, a to nieco zmienia sens mojej wypowiedzi:

dobrze zdać sobie sprawę z tego, że zdarzają się przypadki uzależnienia po PIERWSZYM użyciu

Bo to, że można się uzależnić - wiedzą wszyscy. Ale, że po pierwszym razie - już nie każdy wie. 

I jasne, jesteśmy dorośli, każdy sam decyduje, co zrobić ze swoim życiem.

Niemniej wyrażam swoją opinię. Czy ktoś się nad tym zastanowi - jego sprawa.

po co się oburzać jeśli nie jest moim dzieckiem np

A nieeee, no to spoko. Jak ktoś nie jest moim bliskim to niech się zaćpa, mam to w dupie. ;)

No tylko ja nie mam tego w dupie. Tak już głupio skonstruowana jestem.

I widziałam młodych ludzi z Monaru, jak próbują wrócić do życia, a niewielu się udaje.

No ale nie smęcę.

Tak se tylko pogadałam, do przemyślenia. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mam to w dupie

...nie mam w dupie ale też nie zamierzam go umoralniać i nakierowywać na jedną najświętszą prawdę. Każdy jak i dupę - swoją ma.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz tam umoralniać...

Też tego nie zamierzam.

Wyrażam tylko swoją opinię, że to syf, najgorszy z syfów. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...