Skocz do zawartości
Zouza

Czego jeszcze nie robiliście, a chcecie zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Gładki, ogarniamy ;) chciałam tylko sie dowiedzieć dokladniej co Ci po glowie chodzi, ale juz wyjasniles ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurwa, nie zmruże oka na tym noclegu u Ciebie, Smell :D

Widzę, że omija mnie jakaś ciekawa impreza :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie zmruże oka na tym noclegu u Ciebie, Smell

Pańcio: ja na zlocie przysysam się doopą do ściany :shock: i tak będę stał do samego końca imprezy  :shock:   
  • Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: ja na zlocie przysysam się doopą do ściany :shock: i tak będę stał do samego końca imprezy :shock:

Spooookojnie, Smelka tylko na Kobiety uderza ;):P

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: ja na zlocie przysysam się doopą do ściany :shock: i tak będę stał do samego końca imprezy  :shock:   

A co ty się Pańcio tak o dupcię swoją martwisz. Na zlocie będzie duuuużo bardziej ponętnych niż Twoja:P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dupcię swoją martwisz

Pańcio: Druhu sam się przyssiesz swoją doopą obok mnie :lach: pamiętaj razem z Ktosiem szykujemy kije od szczotek dla nie przebranych  :lach:  :lach:  
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sex po używkach/ mefedron/kokaina temu podobne z kobietą lub parą

o Qrwa...... :s:

Sex po używkach/ mefedron/kokaina temu podobne z kobietą lub parą

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż o qur...... ogólnie prowadzę zdrowy tryb życia, alkohol w postaci jednej, dwóch butelek tygodniowo, za wódką czy mocniejszymi trunkami nie przepadam, jeżeli chodzi o mocniejsze używki w postaci proszków kilka razy próbowałem.

Reasumując spotkałem się z (uwaga) OGROMNĄ liczbą osób chwalących sobie dodanie pewnych substancji do aktu seksualnego i były z tego ponad przeciętnie zadowolone. Dwa z racji zainteresowań mogę ci powiedzieć że koks raz na rok jest zdrowszy niż pierś z kurczaka którą spożywają ludzie nawet w ilości jednej tygodniowo(sterydy dla wzrostu)

Pozdrawiam serdecznie i idę zjeść

twaróg z żołtkiem i odżywką białkową co by apetyt na słodkie zaspokoić

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co "qrwa"? Mnie nie ciągnie ale że ktoś chce spróbować w pełni rozumiem. Wybaczcie ale jak "normalsi" skomentowaliby to, że ktoś pozwala - będę dosadna - pieprzyć swoją żonę? Pewnie tak samo. Ale tu na forum to norma. Więc bez udawania, że takie coś nie istnieje albo powinno być potępione na równi z pedofilią...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...