Skocz do zawartości
Zouza

Czego jeszcze nie robiliście, a chcecie zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie było ale czy w większym gronie 20-30 osób chyba nie, nie wiem. My tu od niedawna.

no tak, nalezałoby spytac kogoz z dłozszym stazem. 

wiec nastepna impreza nam sie szykuje :)

a w Łodzi juz sie zaczelo :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie było ale czy w większym gronie 20-30 osób chyba nie, nie wiem. My tu od niedawna.

Domówka na 30 osób to albo na stojaka albo domek musiałby byc dosc spory

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

grupowa noc poślubna

Zawsze mi się marzyło coś takiego! :) 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze mi się marzyło coś takiego! :)

albo wieczór panieński :D a najlepiej i jedno i drugie  :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Takie dwie fantazje ode mnie:

1) trójkąt 2m+1k, w którym jestem posuwany analnie przez pana i pieszczony oralnie przez panią

2) ta już nawiązująca trochę do tego, co było u innych, czyli trójkąt 1m+2k z Azjatką i murzynką, najlepiej bi :)

Nie mam pewności czy nr 1 by mi się spodobał, ale bardzo mnie kusi taka perspektywa i na pewno chętnie spróbuję jeśli znajdę ludzi, których też to będzie kręcić. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Seks z parką znacznie starszą ode mnie :-). Mam nadzieję, że szybko się to spełni. Bynajmniej postaram się oto. :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat idealny dla mnie, bo fantazji jest mnóstwoo :)

Zacznę od grzeczniejszych:

seks na plaży (oby udało się już w tym roku! :) ), najlepiej, gdy będziemy dyskretnie obserwowani przez współplażowiczów :)

palcówka w miejscu publicznym, w kinie już była, więc może tym razem jakaś restauracja, kawiarnia... 

seks w aucie z drugim Panem, podczas gdy mój Pan prowadzi auto (ojj, trochę się boję, musielibyśmy chyba 20 na godzinę jechać :) )

Ostatnio chodzi mi po głowie podglądanie, w wielu wersjach :)

Chciałabym być podglądana przez kogoś podczas namiętnych zabaw z moim ukochanym,

chciałabym, by mój ukochany obserwował mnie, gdy zabawiam się z innym (uwieeelbiam jego wzrok, gdy patrzy na mnie, gdy oddaje się w inne ręce)

chciałabym również poobserwować jak moje kochanie zaspokaja inną kobietę, najlepiej starszą od nas :)

Choć chętnie przyłączyłabym się do ich zabawy, co jest kolejną fantazją: seks we trójkę z inną kobietą.

Chciałabym też sama spróbować seksu z inną parą. Widzę się bardziej w roli niewolnicy dla Pani, która każe mi skupiać uwagę tylko na sobie, nie miałabym żadnego kontaktu z jej partnerem, chyba, że za jej rozkazem :)

To tylko niektóre z fantazji, które krążą mi wciąż po głowie

Jest ich naprawdę dużo, bo jesteśmy dopiero na początku drogi do realizacji seksualnych zachcianek 

Z czasem opiszę ich więcej, również te mniej grzeczne 

Ojej! Jak miło wrócić do takich wpisów! 

Niektóre fantazje udało się zrealizować, inne czekają jeszcze na swój moment, a jeszcze inne zostały przyćmione nieco przez zupełnie nowe.

Od czerwca minęło już pół roku, więc i ten wpis należy nieco zaktualizować.

Seks na plaży jeszcze czeka, ale udało nam się w tym roku wybrać na plażę nudystów, gdzie mogłam nacieszyć się wzrokiem podglądaczy :)

Palcówka w miejscu publicznym i seks w aucie do zrealizowania. Na szczęście jest ktoś kto z chęcią nam w tym pomoże :)

Z podglądaniem też wiele się udało! Nie udało się jedynie popodglądać mojego ukochanego podczas namiętnych zabaw z kochanką, ale kto wie? Może już niedługo? :)

Na realizację czeka jeszcze fantazja, w które to ja spotykam się sam na sam z kochankiem, a mój ukochany dostaje z tego gorącą foto lub video relację. Tego sobie życzę na najbliższy miesiąc! 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...