Skocz do zawartości
Zouza

Czego jeszcze nie robiliście, a chcecie zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

trójkącik z uległym facetem bi

W sumie to zrealizowane; )

To teraz pięciokąt 2k3m.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To teraz pięciokąt 2k3m.

Zrealizowane :)

Podobnie jak 2K+1m, 1K+2m, 1K+3m (polecam).

Dodatkowo też fisting, sex na plazy, w pociągu, w parku, w WC na uczelni, nad Wisła, robotki reczne w samochodzie jeżdżąc po mieście, na skraju lasu gdzie chodziło sporo ludzi i na 100% ktoś widział, w samochodzie na parkingu centrum handlowego. To nie wszystko, ale ciężko w pracy wszystko sobie przypomnieć :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nietypowy, no fajnie, fajnie, ale temat jest nieco inny. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czego jeszcze nie robiłem a chcę to uzupełnię przy najbliższej okazji :)

Pewnie wielu rzeczy, ale pochwalić się można ??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No można, choć były tematy o tym co i gdzie już robiliśmy. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś miałem okazję  na wspomniane tu wcześniej hardcore : matka 45, córka 19. Córka taka młodsza wersja mamy, niezwykle podobne. Z "bulem" się jednak wycofałem, a teraz za mną to łazi jak cholera. 

Mama była hotką, z którą przez trzy lata mieliśmy razem cudowny seks, tak swoja drogą...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest mnóstwo fantazji i można je podzielić na takie które może kiedyś się spełnią bo jest duże prawdopodobieństwo ich realizacji i takie które będą chodzić nam po głowie do końca życia i nigdy ich nie zrealizujemy bo nie ma na to odpowiednich warunków i sprzyjających okoliczności...

Zouza miała na myśli te pierwsze więc o nich właśnie napiszę pomijając te zrealizowane...

Chciałbym zobaczyć jak dwóch lub więcej Panów zajmuje się moją Panią.

Jak ona zabawia się z inną kobietą podczas kiedy ja robię sesję zdjęciową albo po prostu wykonanie zmysłowej sesji jej i jakieś ładnej koleżance(akt)

Zrobienie sesji zdjęciowej(aktu) jej z kochankiem, a potem robienie zdjęć podczas gdy oni się będą sobą zajmować.

Znalezienie Pana który by ją zdominował ale takiego z prawdziwego zdarzenia, który zna się na rzeczy...wiązanie shibari, lekkie bdsm itp(nie będę się rozpisywał na temat szczegółów) ja w roli obserwatora.

Podwójna penetracja mojej Pani przeze mnie i kochanka.

Nagranie jakiegoś fajnego filmiku podczas naszego spotkania z kochankiem.

Narazie takie fantazje przyszły mi do głowy i myślę, że są możliwe do zrealizowania w niedalekiej przyszłości. Napewno z realizacją tych przyjdą kolejne ale jak to ktoś kiedyś powiedział

,,powolutku się kaszkę gotuje''. Pozdrawiam!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem okazję przedstawić tutaj swoje fantazje, ale jak to bywa cały czas się rozwijamy :) jedną z takich jest wyjazd na wakacje  z hot i jej koleżanką, w trakcie którego jestem od spraw organizacyjno - pielęgnacyjno - relaksacyjnych aby Panie regenerowały swoje siły witalne przed wieczorno  - nocnymi wypadami, pomoc do wszystkiego : przekąski, gorące napoje i zimne, pielęgnowanie, przyjmowanie gości z pełnym oddaniem i czekaniem z utęsknieniem na nagrodę w postaci konwersacji Hot i koleżanki jak cudownie się pieprzyły dzisiaj ... takie szczegółowe sprawozdanie :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym chciał spróbować wielu rzeczy dlatego się tutaj zalogowałem. Niestety jestem singlem.

Ale jest jedna fantazja a to jeszcze z czasów szkoły średniej gdzie miałem bardzo seksowną nauczycielkę od języka polskiego.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat idealny dla mnie, bo fantazji jest mnóstwoo :)

Zacznę od grzeczniejszych:
seks na plaży (oby udało się już w tym roku! :) ), najlepiej, gdy będziemy dyskretnie obserwowani przez współplażowiczów :)
palcówka w miejscu publicznym, w kinie już była, więc może tym razem jakaś restauracja, kawiarnia... 

seks w aucie z drugim Panem, podczas gdy mój Pan prowadzi auto (ojj, trochę się boję, musielibyśmy chyba 20 na godzinę jechać :) )

Ostatnio chodzi mi po głowie podglądanie, w wielu wersjach :)
Chciałabym być podglądana przez kogoś podczas namiętnych zabaw z moim ukochanym,
chciałabym, by mój ukochany obserwował mnie, gdy zabawiam się z innym (uwieeelbiam jego wzrok, gdy patrzy na mnie, gdy oddaje się w inne ręce)
chciałabym również poobserwować jak moje kochanie zaspokaja inną kobietę, najlepiej starszą od nas :)

Choć chętnie przyłączyłabym się do ich zabawy, co jest kolejną fantazją: seks we trójkę z inną kobietą.

Chciałabym też sama spróbować seksu z inną parą. Widzę się bardziej w roli niewolnicy dla Pani, która każe mi skupiać uwagę tylko na sobie, nie miałabym żadnego kontaktu z jej partnerem, chyba, że za jej rozkazem :)

To tylko niektóre z fantazji, które krążą mi wciąż po głowie :)
Jest ich naprawdę dużo, bo jesteśmy dopiero na początku drogi do realizacji seksualnych zachcianek ;)

Z czasem opiszę ich więcej, również te mniej grzeczne :)

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...