Skocz do zawartości
Zouza

Czego jeszcze nie robiliście, a chcecie zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 17.06.2018 o 15:50, rita pisze:

Jestem za tym zeby zrobic skladkę, zbudować GH i składkowicze mogą sobie z niego pokorzystać ;)

Czemu mi się to kojarzy z tańcami weselnymi młodych, gdy odbija się za pieniądze?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 1.10.2013 o 11:46, gentleman pisze:

Co mi do głowy przychodzi:

W temacie cuckold.

Wolna ręka w dominacji małżeństwa:

-bdsm,

-przyjść z jeszcze jedną parą i powoli przekraczać granice "orientacji" na parze cuckold- zadania, "krzyżówki" itp...

-"prezentacja live", dla kilku osób, jak wygląda cuckold tzn. sex z hotką i rola rogacza. Kilka osób na kanapie, ja uprawiam sex z hotką. Rogacz trzyma ją za rękę, albo liże jej stopę. Po sexie dostaje prezerwatywę i połyka zawartość.

Poza cuckold-owe:

-sex z azjatką. Odmienność w zachowaniu, jękach. Niektóre mają duże brodawki. Z pewnością są ciaśniejsze.

-jakieś mulatki, hiszpanki itp.

-sprawdzić ile można po viagrze. Ale żeby potem nie być za bardzo poobcieranym.

-wczasy z dwoma kobietami.

ON

Te cuckoldowe, bardzo interesujące

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.01.2016 o 13:53, pawel26sl pisze:

Moje fantazje :

1. 2 kobiety i ja sam. Kobiety z pokaźnym biustem, uległe, które mogę wykorzystać tak, jak mam na to ochotę.

2. Umówienie się z Hotka sam na sam. Ona pisze mężowi smsy, co z nią w tej chwili robię, krok po kroku. W końcu, gdy wsadzam kutasa w jej tyleczek,ona dzwoni do męża, jeczy do słuchawki i mówi, że mąż ma zabronione wchodzić analnie.

3. Szybki numerek z nieznajoma we windzie. Umówieni na konkretną godzinę, widzieliśmy tylko swoje zdjęcia. Naciskamy Stop i.. Wchodzę w nią głęboko. Kazalem jej przyjść bez majteczek i w mini.

Seks na plaży jest super, ta lekka adrenalina 🙂 Samochód ciut niewygodny na dłuższe, ostrzejsze spotkanie.

on

Punkt 2 - fajnie 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckold:) Zostać rogaczem. Większość innych fantazji spełniona.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. Podwójna penetracja żony, z Panem z drugiej pary, później to samo zrobić z żoną kolegi. 

2. Wymienić się żonami podczas wyjścia na miasto, a później zostać w takim układzie na całą noc

3. Seks z Murzynką, Azjatką i Brazylijką

4. Trójkąt z dwoma kobietami

5. Zaliczyć szybki numerek w samolocie

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...