Skocz do zawartości
Zouza

Czego jeszcze nie robiliście, a chcecie zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Wichura pisze:

Myśleliśmy z Ritą o czymś bardzo podobnych z tą różnicą, ze zaprosilibyśmy większą ilość osób :redevil:

Zaliczyłem namiastkę czegoś takiego na Fetyszomanii, w dark roomie. Było tam tak ciemnio, że po omacku, macając po ścianach i ludziach szukaliśmy sobie miejsca. Dookoła odgłosy seksu, chichoty, ciche rozmowy. Zerżnąłem przyjaciółkę opartą o kogoś. Przy okazji w dłonie wpadły mi jakieś obce piersi ;) Oczywiście ze względu na rodzaj imprezy, więcej interakcji nie było (przynajmniej z naszej strony). Ale doświadczenie ciekawe.

• Lubię 5
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, rita pisze:

Pora przejść do czynów ?

Biorąc pod uwagę zapowiadane podwyżki cen prądu ta fantazja może w najbliższym czasie sporo zyskać na popularności :D 

• Lubię 2
  • Haha 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, rita pisze:

Pora przejść do czynów ?

Zdecydowanie, cóż przecież stoi na przeszkodzie? Ludzie tutaj chętni, to powinno pójść bez większych problemów ? Oczywiście proszę mieć mnie "w pamięci", by wpisać na listę gdy zacznie powstawać ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.12.2021 o 15:42, ker0b pisze:

Zerżnąłem przyjaciółkę opartą o kogoś. Przy okazji w dłonie wpadły mi jakieś obce piersi ;) Oczywiście ze względu na rodzaj imprezy, więcej interakcji nie było (przynajmniej z naszej strony). Ale doświadczenie ciekawe.

Zdecydowanie bardzo ciekawe, zwłaszcza, że dopóki sam tego nie doświadczyłem w ciemości absolutnej, wydawało mi się, iż jest to zabawa dla nieśmiałych.

Choć do bycia macanym przez obcych po piersiach nadal nie przywykłem, to odcinanie wybranych zmysłów potrafi być wspaniałym dopalaczem.

• Lubię 5
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 20.12.2021 o 17:27, Mr.K pisze:

Zdecydowanie bardzo ciekawe, zwłaszcza, że dopóki sam tego nie doświadczyłem w ciemości absolutnej, wydawało mi się, iż jest to zabawa dla nieśmiałych.

Choć do bycia macanym przez obcych po piersiach nadal nie przywykłem, to odcinanie wybranych zmysłów potrafi być wspaniałym dopalaczem.

Haha celna uwaga :) gwoli ścisłości wspomniane piersi były stanowczo damskie. Chyba... :shock:

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, JOI pisze:

No i ostatnia zmienna - nie ma w Polsce takiego miejsca, i pewnie jeszcze długo nie będzie znając ostatnie rokowania.

Jakiego miejsca nie ma ? Bo takie z zorganizowaną przestrzenią do gloryhole jak najbardziej są. Nawet w wersji nie tylko oralnej 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, JOI pisze:

W Trójmieście? Są? Serio?

27 minut temu, JOI pisze:

nie ma w Polsce takiego miejsca

Nie wiem jak w Trójmieście ale w Polsce jest takich miejsc całkiem sporo tak jak napisał @switch

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się najbardziej marzy taki scenariusz: 

przygotowanie żonie romantycznego wieczoru, uprzedzenie jej o tym, żeby tez pięknie wyglądała i pachniała. Masazyk, totalne rozluźnienie. Zawiązałbym jej przy tym oczy, długa gra wstępna. 
jakby już miało dojść do zbliżenia odszedłbym po cichu a w moje miejsce, zupełnie nieświadomie podmieniłem innego faceta. Ja na to bym patrzył. Po czasie po cichu podszedł zupełnie z innej strony i zapytał po cichu czy jej się podoba i dołączył do zabawy ;) 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.12.2021 o 11:44, Szadou pisze:

Uniesienia w totalnej ciemności.

Wynajęty apartament. Noc. Pozasłaniane okna, pogaszone światła.
Napawająca cisza. Siedzę na miękkim łóżku i czekam na nią. Wchodzi, zamyka za sobą drzwi - dopiero teraz mogę po omacku wyjść jej na spotkanie, aby światło z zewnątrz nie zdradziło naszych sekretów. Prawie nic nie mówimy, tylko dotykamy się, śmiejemy, kluczymy po omacku. Zmysłowo przechodzimy do konkretów. Ledwo się znamy. Widzieliśmy się albo przelotem na zapoznawczej kawie, albo z rozmowy video. Nie znamy się wizualnie ze szczegółów.
Przekonanie o naszej wzajemnej realności przed spotkaniem jest tu kluczowe.
Wykorzystujemy do zabawy wszystkie zmysły oprócz wzroku. Musimy rozebrać się wzajemnie. Skupiamy się bardziej na dotyku, podziwianiu faktury skóry. Dochodzi też smak, na początku choćby tylko ust. Zapachu perfum, dobrze wyczuwalnym przy całowaniu szyi. Z dźwięków skupiamy się na śmiechu, westchnieniach, jęku. Oddajemy władzę wszystkim innym zmysłom. Wszystko w owianej totalnym mrokiem sypialni.

Pomysł ciekawy. Już widzę oczami wyobraźni jak zabijamy się o okoliczne graty i lądujące rzeczy na ziemi, które miały gdzieś miejsce.

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...