Skocz do zawartości
Zouza

Czego jeszcze nie robiliście, a chcecie zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Marzeniem mojej slicznej połowy jest zostac zwiazana na plecach z rozłożonymi nogami ,kneblem i zawiazanymi oczami . Ja zapraszam do pokoju 2-3 panów podaje drinki i patrze jak się zaspokajają w niej .Na koniec żebym mógł sam sobie ulżyc musze najpierw posprzatać . Jeżeli panowie porzadnie ja zaspokoja ja koncze w sztucznej pochwie .

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(on) Fantazji znalazło by się wiele :) ale tylko na jednej zależy mi najbardziej i miejmy nadzieję że kiedyś uda się ją spełnić :). Mianowicie chodzi o zdominowanie mojej osoby przez moją hotkę podczas jej spotkania z kochankiem, gdzie odmowa jak i słowa ,,nie,, oraz ,,nie zrobię,, jak i ,,nie zgadzam się,, pozostawię tylko w myślach ;)

Ostra gra hotki

Dominujące nastawienie 

Pełne poniżenie Łagodnie mówiąc  połączone z uśmiechem na jej twarzy , uświadamiające moja rolę w każdej sekundzie spotkania. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym w stroju papieża zdominować kilka muzułmanek... Taki mały harem utworzyć. Dosyć malo realne, ale to tylko fantazja... Chociaż za pare lat... Ekhem... W każdym razie... Ja - jako wysoce postawiony chrześcijański kapłan posuwający kobiety w nikabie lub czadorze. Przy okazji chciałbym jednak nie spłonąć w piekle, jeśli byłaby taka możliwość. Byłoby miło

A na poważnie, dwie fantazje:

Seks z ładna azjatką i... 

Zabawa z dwiema kobietami, gdzie jedna z nich obejmuje stopami mojego Ptakoricepsa, a druga bierze go do ust i jakoś współgrają ruchami... Chciałbym tak dojść i zobaczyć jak biała lawa spływa z ust jednej na stopy drugiej. Ta wizja jest dla mnie całkiem miła.

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skromne,to moje "co chciałabym zrobić" przy niektórych powyższych

Nie mieliśmy z P. "trójkątnej relacji" z Kobietą. A Ja bardzo chciałabym takiej  spróbować. Ostatnio jest to w sferze Moich marzeń. 

Wyobrażam Sobie jak Ją całuję, dotykam Jej włosów, twarzy, patrzę głęboko w oczy , uśmiechamy się do Siebie, podczas gdy w jedną lub drugą wchodzi P.

O tak jest to zdecydowanie to "czego jeszcze nie robiłam,a chciałabym spróbować".

Ponieważ moje pragnienie wiąże się z konkretną osobą, zrodziło się dokładnie wtedy gdy Ją poznałam.

M.

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie robiłem mnóstwa rzeczy i znacznej części z nich nie zrobię. Generalnie jestem podatny na bodźce z wielu różnych stron i lubię fantazjować o masie często niezrealizowanych "zboczeń" ☺️ z tych realniejszych ciekawszych ciągle czekam aż znajdziemy odpowiednią osobę do zabaw UC przy której każde z nas czuło by się na tyle bezpiecznie, że tego typu zabawy będą dawały przyjemność Marzy mi się też zabawa z wyjazdem w 3 osoby gdzie żona z kochankiem zachowywaliby się jak para a ja bym był ich kolegą. 

• Lubię 9
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tym co chciałbym a jeszcze nie zrobiłem jest napewno spotkanie w jednym miejscu, aparamencie czy mieszkaniu z kochanka podczas gdy za scianka jej Rogacz (o ile byłby jednocześnie Rogaczem i kochankiem) byl ze swoją kochanka. Ot taka fantazja

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rzeczy które chciałbym zrealizować to napewno 

- Sex z shemale (dałbym się od tyłu wcześniej robiąc lodzika )

- być związanym i brutalnie zgwałconym przez Panią z straponem

- pissing na twarz

- Chciałbym się ubrać jako sissy ale nigdzie nie mogę znaleźć szpilek na mój rozmiar :(

- Sex z dwiema uległymi Paniami

- Elektrostymulacja wydaje mi się ciekawym przeżyciem

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię dominować i być draniem... uwielbiam to i sprawia mi to olbrzymią przyjemność... jednak chciałbym zobaczyć jak to jest być uległym i zdominowanym. Miałem krótki epizod z "Z... " I jej dominacją wobec mnie... pamiętam jej uderzenia w twarz i moją wściekłość a zarazem przyjemność. Czas może iść na głęboką wodę i np oddać się rozkazom kobiety która np odda mnie innemu facetowi... Uffff Głęboka ta woda ale kto nie umie się bawić nie pije szampana Aaa i jeszcze jedna sprawa... piss w moją stronę, mam zasłonięte oczy i nie wiem kto... Moze kilka pań... może jedna... 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio mój rogacz ma Nowa fantazje chciałby żebym zrobiła to z mulatem? szczerze to nie jestem do tego przekonana .  Oczywiście nie chodzi o rasizm czy o te sprawy . Po prostu jakoś tak nie jestem pewna czy mnie to podnieca . 

• Lubię 2
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym być na poważnie w związku femdom z pełnym arsenałem psychicznych i fizycznych doznań z nim związanych. Rzecz jasna w granicach rozsądku i akceptowalnych granic. Zdecydowanie to jest właśnie to, co mnie obecnie chyba najbardziej pociąga.

• Lubię 9
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...