Skocz do zawartości
Zouza

Czego jeszcze nie robiliście, a chcecie zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Lemoondzik pisze:

Słucha,j śmieję się, aż mi łzy lecą...

Taki był cel. ;)

5 minut temu, Wichura pisze:

Tjaaaaa... z górki to jest jak zgrasz terminy, możliwości i logistykę wszystkich osób :)

Lepiej podać termin i miejsce (miasto).  I niech panowie się starają. ;)

Zgrywanie zazwyczaj nie wychodzi. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Dragonfly pisze:

uściślę

Nie musisz. Mam tak samo. :D

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Zouza pisze:

Lepiej podać termin i miejsce (miasto).  I niech panowie się starają. ;)

Zgrywanie zazwyczaj nie wychodzi. 

Do tekiego wniosku to już sam doszedłem i ten wariant jest obecnie testowany. Tak więc rada cenna ale dla mnie spóźniona ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Wichura pisze:

Do tekiego wniosku to już sam doszedłem i ten wariant jest obecnie testowany. Tak więc rada cenna ale dla mnie spóźniona ;)

Było pytać wcześniej! :P;)Ale zawsze może skorzystać z niej ktoś inny. ;)

To jeszcze jedna - być może też już to przerabiałeś - na GB dobrze jest umówić min. 2 razy więcej panów niż faktycznie się chce. Minimum, bo czasem i ponad połowa się wykrusza. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Lemoondzik pisze:

Ciekawy czy piszesz o "sprawcy" czy "odbierającym" cokolwiek by to nie znaczyło :P

A nie może być dwa w jednym? :P

A moje dwie nowe fantazje?

1. Ja z przyjacielem w domku na ustroniu i mamy do dyspozycji dwie seksowne  pokojówki trans lub shemale. Tak na minimum dobę. 

2. Ja i @skrzat gdzieś w dziczy. On przywiązany do drzewa i całkowicie do mojej dyspozycji.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Dragonfly pisze:

Ja z przyjacielem w domku na ustroniu i mamy do dyspozycji dwie seksowne  pokojówki trans lub shemale. Tak na minimum dobę. 

Moje życzenie: móc popatrzeć.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

dwóch wybranych, tych konkretnych panów, których mam na myśli ... a są bardzo, za bardzo hetero - dla mnie zbliżają się do siebie erotycznie i mało tego zaczyna im to sprawiać przyjemność a ja tylko patrzę... dobra i dopowiadam co jeszcze chcę by sobie robili :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Dragonfly pisze:

mamy do dyspozycji dwie seksowne  pokojówki trans lub shemale. Tak na minimum dobę. 

Może niekoniecznie pokojówki, ale o shemale fantazjuję od dawna.

Szukamy od kilku lat i pewnie nieprędko znajdziemy, jeśli w ogóle. :(

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Złota Rybka pisze:

Moje życzenie: móc popatrzeć. 

@Złota Rybka, jeśli w końcu się uda, to pewnie porobię  trochę zdjęć, a potem kto wie?, może opiszę to w "Nasze prawdziwe historie".  Zobaczymy.

Póki co szukamy już chętnych od ponad 6 miesięcy i nic. Kończy się na pisaninie z potencjalnymi kandydatkami.

Mamy już jedną zaufaną i sprawdzoną trans, ale ona może wyskakiwać tylko na kilka godzinek, a to zdecydowanie za mało. 

@Zouza, shemale jak do tej pory trafiliśmy jedną chętną, ale jej tryb życia jest dla mnie zbyt ryzykowny.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Dragonfly pisze:

shemale jak do tej pory trafiliśmy jedną chętną, ale jej tryb życia jest dla mnie zbyt ryzykowny.

Pewnie o tej samej myślimy. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...