Skocz do zawartości
Zouza

Czego jeszcze nie robiliście, a chcecie zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Z rzeczy seksualnych:

- seks z napaloną 40' - raczej nie zrealizuje, bo dziewczyna mimo że ma skłonności biseksualne, to niechętnie zapatruje się na tak zwane milfy. Coś czuję, że zrobię to dopiero wtedy, gdy ona będzie mieć 40 lat, ale wtedy to już będę wolał młodsze [emoji23]

- wziąć dziewczynę w trójkącie 2K+M i 2M+K (realne, bo dziewczyna również tego chce)

- pewnego dnia chciałbym żeby wyrwała jakąś kobietę bądź faceta i po wszystkim wysyłała mi zdjęcie albo film, dokumentujący zdarzenie. (jak wyżej, powinno się kiedyś udać)

To chyba tyle na razie, jak zrealizuję coś z tego to listę uzupełnienię o kolejne rzeczy [emoji41]

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest taki wysoki komin w Głogowie. Jak go zobaczyłem to... Do zrealizowania ;)

A z forumowych tematów  cuckoldowy "mile high club"  ;)

to prawie bungee :D to tzw swobodny lot ale bardzo ektremalne i fajne przezycie :D

Pochodze i mieszkam w Głogowie, wiem cos o tym :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jako rogacz chciałbym być zakupy w pas cnoty i zgwałcona grubym dildo lub fisting w moją stronę przez moją Panią lub jej koleżanki

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewniedla większości banalne ale chciałbym wejść w układ cuckold z parą gdzie facet jest bi :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam taką niespełnioną mąż posuwa swoja HW  a ja w tym czasie liżę Hotce szparkę , co mogło by wydarzyć się jeszcze to już  zależy od rozwoju sytuacji :doggystyle:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oprócz wielu rzeczy, które robiłem jest jeszcze zapewne tysiące rzeczy których nie robiłem i zapewne wielu z tych tysięcy nie zrobię, ale teraz tak na gorąco chciałbym się kochać z Kobietą na polanie w czasie ulewnego deszczu... Oczywiście, że nie w styczniu Wariaty, tylko w odpowiednim miesiącu... :) 

• Lubię 3
  • Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A potem to już wartko: katar,kaszel,zapalenie oskrzeli... ;)

Kiedyś kochałam się latem przy wschodzie słońca w łanie zboża ♡...

...wówczas odkryłam,jak żerne są komary...

• Lubię 2
  • Haha 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.01.2019 o 20:21, _nikt_ pisze:

Oczywiście, że nie w styczniu Wariaty, tylko w odpowiednim miesiącu... :) 

Kochać się z kobietą na polanie w czasie mżawki październikowej, listopadowej, zacinającej pod przyklejony do skóry mokry i zimny sweter. Najpierw na jeźdźca. Mmmm, wspaniale mokre plecy. Przemoczony tyłek. Soki squirtu które spływając po udach, zamieniają się w sopel. Potem klasycznie po bożemu, mrrrr jak ja uwielbiam wbijać łokcie w błotnistą grząskość polany. A na deser krowie placki. Ciężko je wypatrzeć po ciemku. Delikatesowa ich woń uwięziona pod skorupką, lub wymieszana z kocem, sukienką, spodniami i swetrem... ;)

• Lubię 2
  • Haha 6
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...