Skocz do zawartości
Zouza

Czego jeszcze nie robiliście, a chcecie zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Squirt. Poczuć, doznać, przeżyć, doświadczyć... no chciałabym...

Ona.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Squirt. Poczuć, doznać, przeżyć, doświadczyć... no chciałabym...

Ona.

Życzę mocno przeskoczenia na tryskającą stronę mocy.

Kiedyś mi się wydawało, że nie jestem do squirtu zdolna. Aż razu pewnego... wszystko mi się poprzestawiało ;)

Lula.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie będę wymieniał tego co bym chciał zrobić w życiu prywatnym bo jest tego za dużo aczkolwiek z klimatów ZK i około ZK, chciałbym utworzyć kiedyś stałą relacje z kobietą bądź parą, która wykracza poza schematy.

Marzy mi się założenie „czapki niewidki” chciałbym od początku do końca trwania relacji pozostać anonimowy z wyglądu - nawet po zakończeniu relacji.

Chciałbym aby kobieta odkrywała mnie - czuła wszystkimi zmysłami dotyk, węch, zapach smak...

Po zakończeniu relacji chciałbym spotkać ją kiedyś przypadkowo na ulicy, podejść od tylu, zasłonić oczy, szepnąć słowo na ucho aby znowu zadrżało jej ciało i nadal nie pozwolić się odwrócić...

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

chojraczy bardzo i jakos tak dziwnie sie na mnie patrzy

Wyjdź z Nią na solo, przed budynek. Potem się będziecie godzić.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyjdź z Nią na solo, przed budynek. Potem się będziecie godzić.

Hahahaha… no o tym nie pomyślałem! Może ten mechanizm by zadziałał!  :->

A na poważnie, to strasznie kłóci mi się jej obraz z tym jak się zachowuje. A z racji mojej intuicji, ktora (prawie :D)nigdy mnie nie zawodzi, wydaje mi się, że Ona bardzo niezgrabnie maskuje swoją delikatność i kobiecość i to wlasnie miałem na myśli pisząc, że chojraczy. ;-). Bardzo chciałbym to z niej wydobyć, oj bardzo... ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

że Ona bardzo niezgrabnie maskuje swoją delikatność i kobiecość

A to urocze. Cholernie bardzo urocze, prawda? Tak szalenie kobieca, że aż nie sposób tego zamaskować Jak 18 letnia nimfa w ciężkich butach glanach na koncercie Napalm Death, z obrzydzającym makijażem i rozwleczonym podkoszulkiem. A wszelkie atuty i tak nie do zamaskowania ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie tak wlasnie.

Poza tym, cholernie mnie to zastanawia bo tak z obserwacji wydaje mi sie, ze tutaj w UK jest jakas presja spoleczna i kulturowa na kreowanie pewnych wzorcow indywidualizmu opartych na orientacji seksualnej. Znowu intuicja podpowiada mi, ze conajmniej polowa kobiet, ktore znam, a deklarujacych sie jako homoseksualne, robi to wbrew sobie. Mysle, ze to ciekawy temat ale na osobna bajke ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skok na bungee.

Jest taki wysoki komin w Głogowie. Jak go zobaczyłem to... Do zrealizowania ;)

A z forumowych tematów  cuckoldowy "mile high club"  ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poza tym, cholernie mnie to zastanawia bo tak z obserwacji wydaje mi sie, ze tutaj w UK jest jakas presja spoleczna i kulturowa na kreowanie pewnych wzorcow indywidualizmu opartych na orientacji seksualnej.

A nawet nie tylko na orientacji seksualnej, lecz szerzej. Na kreowaniu indywidualizmu, w ogóle. W tatuażach (w ogóle jest tam ktoś jeszcze kto nie ma wytatuowane 50% powierzchni ciała? :)  ) , przedmiotach. Na przykład gitarach na zamówienie, bo seryjne to już gówno warte. Jeśli to jednak jest Kamecki Joe w ilości lutniczej wyprodukowanych 50 sztuk, to się sprzeda ;)

Za pół ceny :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sex w miejscu publicznym, ok.

Ale taki jak w filmie Crank z Jasonem Stathamem.

"Chev został otruty trucizną o nazwie "pekiński koktajl", "chińska szpryca", która działała na nadnercze i blokuje wydzielanie adrenaliny. Została mu tylko godzina życia. Chev wyrusza na poszukiwanie antidotum i aby rozprawić się z Ricardem Veroną – sprawcą zamieszania. Po kontakcie z lekarzem Chev próbuje za każdą cenę podnieść poziom adrenaliny."

https://www.youtube.com/watch?v=azyPCxiDLUo

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...