Skocz do zawartości
Zouza

Czego jeszcze nie robiliście, a chcecie zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

ewentualnie ze starszą kobieta :)

Mam sąsiadkę ok. 80-tki. Zapytać? :D
  • Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam sąsiadkę ok. 80-tki. Zapytać? :D

Zapytac. ale trzeba glosno mowic. I zawsze, ze Zbyszek.

Zostawiam ja sama na parkiecie, obserwuje jak tańczy z innym, zaczynają się dotykać a potem delikatnie całować, kończąc na namiętny (a może wręcz oblesnym lub ostentacyjnym) lizaniu na parkiecie.

Obserwujesz, jak sie w tancu do niego przyciska, jak rozchyla uda, zeby jego pala w spodniach mogla sie dobrze ocierac o jej odslonieta cipke. Juz wiesz, ze ona przestala byc twoja, a zaczyna nalezec do niego...Dostajesz kopniaka od wlasnych hormonow. Siedzisz jak oniemialy.  Oni schodza z parkietu i znikaja na zapleczu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapytac. ale trzeba glosno mowic. I zawsze, ze Zbyszek.

ale ja starszej szukam ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie się marzy sex z dwoma kobietami, jedna to matka (HW), druga to jej pełnoletnia córka (podkreślam wyraźnie pełnoletnia bo nie jestem i nie chcę być pedofilem czy kimś takim). A jeszcze jak mąż tej HW byłby rogaczem to byłoby super :klaszcze:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie się marzy sex z dwoma kobietami, jedna to matka (HW), druga to jej pełnoletnia córka (podkreślam wyraźnie pełnoletnia bo nie jestem i nie chcę być pedofilem czy kimś takim). A jeszcze jak mąż tej HW byłby rogaczem to byłoby super :klaszcze:

I ten maz bylby ojcem tej mlodszej??

Co ta "Moda na sukces" uczyniła ze społeczeństwem? ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I ten maz bylby ojcem tej mlodszej??

Nie koniecznie, najlepiej jakby był ojczymem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może spróbowałbyś pod Kolumną Zygmunta? :)

Koniecznie w dniu miesięcznicy smoleńskiej...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...