Skocz do zawartości
Zouza

Czego jeszcze nie robiliście, a chcecie zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

No i mi się prawie udało:)

hmm prawie jak Żywiec :):):)

żartuję, ale jak się udało to gratulację

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmm prawie jak Żywiec :):):)

żartuję, ale jak się udało to gratulację

Podchody mi się udały, ale reszta musi poczekać. Czyli miałeś rację "Żywiec".
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro temat odkopany... 

Może nie do końca jest to spójne z tytułem tematu, ale mi się marzy kochanek... Mężczyzna, który wie jak podjeść do Kobiety, który potrafi uwodzić, flirtować. Wie co zrobić, by Kobieta poczuła się jak bogini. Mężczyzna, który WYCHODZI Z INICJATYWĄ. Tego zawsze mi brakowało. 
Niby to wszystko takiej oczywiste, a tu doświadczenie pokazuje, że jednak niekoniecznie. 

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(M) Prozaiczne, acz wciąż niespełnione... Gangbang ... trzech, czterech może więcej panów))

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No nie wiem, czy GB to takie prozaiczne. :D

Niemniej życzę spełnienia :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W ogromie pragnień i marzeń, które tu są spisane, nasza chęć realizacji GB wydaje się dość prozaiczna ;)

Aczkolwiek przyznaje, że samo zrealizowanie to nie lada wyzwanie ...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co mi tam. Podbiję.

- trójkąt z dwoma Panami, nie tylko zadowalających mnie, ale i siebie nawzajem, podczas gdy ja sobie siedzę w fotelu i patrzę paląc papierosa. Ale przecież w żadnym hotelu nie można palić, cholera.

- żeby mnie dorwała jakaś zła kobieta i zrobiła ze mną porządek używając wibratora

- tylko i wyłącznie obserwować jakąś losową scenę erotyczną - od 1:1, przez swing czy trójkąt w różnych konfiguracjach, po BDSM i UC.

- być zdominowaną (niczym illa w marzeniach z futrem w roli głównej :redevil: ), i co za tym idzie:

- GB z moimi aktualnymi kochankami + z kobietą i kilkoma wybranymi przez nią osobami. Ja o niczym nie wiem, ale jak widzę i ją i swoich to nie mogę tego tak przecież zostawić, prawda?

• Lubię 15

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I jeszcze jedno:

Pewnego razu ze znajomym włamałam się do opuszczonego budynku, który obecnie jest odnowiony i zagospodarowany. Budynek, jak się okazało, był kilku piętrowy, miał liczne magazyny, spory ogrodzony teren, a stróż pił kupioną przez nas wódkę w swojej kanciapie i tylko nas ostrzegł przed spróchniałymi deskami, żebyśmy nigdzie się nie połamali.

No i tak chodzimy, zwiedzamy. Było dość późno, nie przygotowaliśmy się zupełnie do takiej wyprawy, która swoją drogą wyszła bardzo spontanicznie - najzwyczajniej na świecie idąc ulicą zatrzymałam się i popatrzyłam na pięknie wyniszczony kompleks budynków i... przerwałam jakąś zaczętą tam rozmowę i od razu skręciłam w tymże kierunku. Było dość późno, nie mieliśmy latarki i jedynie świeciliśmy sobie światłem z telefonu. Parter, piętro, kręte schody, piwnica... aż weszliśmy do wielkiej hali z kolumnami. Oprócz kolumien były tam... manekiny. Wtedy prawie umarłam ze strachu, schowałam się za plecami kolegi, dotknęłam jego ramienia i... nic.

Koleś był zbyt normalny.

Zatem - CHCIAŁABYM SIĘ Z KIMŚ PRZESPAĆ W OPUSZCZONYM BUDYNKU.

W momencie kiedy przestaję być ciekawa scenerii, a zaczynam się bać :redevil:

PS Nawiasem mówiąc, ten budynek to stara fabryka tytoniu w Krakowie. Obecnie jest już odnowiony i zagospodarowany (niestety), bo miał genialny klimacik. 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...