Skocz do zawartości
Zouza

Czego jeszcze nie robiliście, a chcecie zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Re up: Piękna sprawa. Też byśmy tak posmakowali z żoną :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mrrrr... świetna sprawa! :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje niespełnione fantazję to

1. Trójką 1M i 2K

2.GB

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się marzy trójkąt z dwoma panami bi, żeby wszyscy mogli okazać sobie czułość. I chciałabym, żeby ta czułość tam była, zamiast mechanicznego seksu lub zwierzęcej pasji. Niestety, jeden znajomy trochę mi naświetlił, że jest to dość niespotykana konfiguracja i szanse na spełnienie tego marzenia są niewielkie.

Chciałabym też kiedyś trafić na wytrawnego, dojrzałego kochanka, który będzie umiał mnie zdominować - a później zrobi ze mnie prezent dla swojego kolegi. Nie będę mogła odmówić i tak naprawdę będę zachwycona i w sekundę wilgotna.

I jeszcze iść szaleć do klubu, poznać kogoś, potańczyć i skryć się gdzieś w ciemnej bramie na gorączkowe, namiętne minuty. Nigdy nie zrobiłam czegoś tak spontanicznego, z kimś nie w klimatach, a mogłoby być i strasznie, i ryzykownie, i bardzo podniecająco.

• Lubię 20

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się marzy trójkąt z dwoma panami bi, żeby wszyscy mogli okazać sobie czułość. I chciałabym, żeby ta czułość tam była, zamiast mechanicznego seksu lub zwierzęcej pasji. Niestety, jeden znajomy trochę mi naświetlił, że jest to dość niespotykana konfiguracja i szanse na spełnienie tego marzenia są niewielkie.

Wcale nie taka niespotykana Rybko.

Takie fantazje ma o dziwo nie mało panów, więc nic tylko szukać np. na forum :)

Z realizacją nie jest pewnie zbyt łatwo, ale dla chcącego nic trudnego.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spełnienie tego marzenia jest jak najbardziej realne. Aczkolwiek wymaga czasu. Nie od razu Rzym zbudowano. Jest to kwestia dobrania się trójki otwartych i odbierających na podobnych falach ludzi. Najlepiej gdy całej trójce jest dobrze ze sobą nie tylko w łóżku. Jedno, czy dwa spotkania nie wystarczą. Żeby wykrzesać namiętność i czułość w takim układzie potrzeba zgrania i poznania się. Też o czymś takim marzę... Choć spotykaliśmy się już trochę na trójkąty z panami bi, to faktycznie nigdy jeszcze w pełni nie udało nam się wykrzesać takiej prawdziwej czułości i namiętności pomiędzy całą trójką, ale wierzę, że kiedyś się to uda :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

leniwa sobota dzisiaj

tak sobie siedzę, teraz już ze szklaneczką w ręce i zastanawiam się

co chciałbym zrobić, seks z jedną, dwoma, trzema kobietami, a może z parą, albo w większym gronie, delikatny, ostry, gwałtowny...???

no i nie wiem, nie potrafię wybrać

nie dlatego że to już wszystko było, czy żeby nie mogło być....

problem w tym, że myśląc, planując, realizując.............tak naprawdę wiem co będzie, no chyba że dostanę kosza :):)

a więc co chciałbym????

może przeżyć to w sposób, który nie ja wymyślę??

wiem, kiedy, wiem gdzie....................ale nie wiem co dalej, nie myślę tutaj o jakimś skrępowaniu, związaniu, że jestem bezsilny, ale bardziej o psychice, jestem z własnej woli i to ........................nie ja wybieram naracje, sposób.

wiem troszkę to mętne, ale coś takiego od jakiegoś czasu mi się kołacze .............po głowie:):)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu Pani: hmmm mam głowę pełną fantazji, tych zrealizowanych już i tych które czekają na realizację. To tylko kwestia czasu i ...odpowiedniej osoby do naszego trójkąta :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja robie podchody pod pare przyjaciol. Aktualnie jestem na tym punkcie zakrecony.

No i mi się prawie udało:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...