Skocz do zawartości
Zouza

Czego jeszcze nie robiliście, a chcecie zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Serio? ;):D

Tak jest: tłok za tłokiem. Jeden posuwa za drugim. Bardzo napaleni.  Para bucha. Dyszą.  Co chwilę któryś puszcza gwizdek.  Jazda trwa.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Corrado, brzmi jakbyś doświadczył. :P:D 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Następnie wyjeżdża z kochankiem od spermy na miesiąc na Karaiby pieprzyć się pod kokosami. A Ty ciągle w klatce w Tarnobrzegu. To będzie bardziej extra.

Czemu niby w Tarnobrzegu?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak w tytule - czego jeszcze w seksie nie robiliście, a chcielibyście spróbować?

Chciałbym poddać się dominacji dwóm kobietom :redevil:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Corrado, brzmi jakbyś doświadczył. :P:D

Obejrzał, jako naoczny. Ich dwóch, jedną ją - jeden przez drugiego. Dla niej - rewelacja, co było widać aż nazbyt dokładnie. Skoro masz ochotę i znajdziesz dwóch takich fachowców, to będziesz mieć taką megarozkosz jak ona.  Ale doświadczenie własne mnie nie nęci.  Za bardzo jestem hetero. ;)

Czemu niby w Tarnobrzegu?

Jak to - czemu ? W Tarnobrzegu najbardziej podnieca !

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym poddać się dominacji dwóm kobietom :redevil:

Łobuz :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Corrado, no ja w nieco innej (technicznie) konfiguracji, więc nęci mnie "lokomotywa" :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiscie chcialbym przekroczyc wszelkie moje granice na ktore pozwala mi moja natura i osobowosc....ale nie moge sie zbytnio udzielic w tym temacie, poniewaz nie mam wielkiego doswiadczenia. Przedewszystkim pragnalbym po pierwsze poznac kogos w zyciu w Naszym klimacie a po drugie zrobic to czego zycza sobie nasze serca i ciala. Generalnie nie mam zachamowan przed poznawaniem nowych eksperiencji ale musialoby byc to z odpowiednia bratnia duszyczka .... :)

Osobiscie chcialbym przekroczyc wszelkie moje granice na ktore pozwala mi moja natura i osobowosc....ale nie moge sie zbytnio udzielic w tym temacie, poniewaz nie mam wielkiego doswiadczenia. Przedewszystkim pragnalbym po pierwsze poznac kogos w zyciu w Naszym klimacie a po drugie zrobic to czego zycza sobie nasze serca i ciala. Generalnie nie mam zachamowan przed poznawaniem nowych eksperiencji ale musialoby byc to z odpowiednia bratnia duszyczka .... :)

Przepraszam z calego serca ale nie wiem czemu mi powtorzylo posta...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, niby wszystkiego trzeba spróbować, ale... narkotyki to syf i dobrze zdać sobie sprawę z tego, że zdarzają się przypadki uzależnienia po PIERWSZYM użyciu. Naprawdę nie wiem, czy warto... 

Nie każdy wie i rozumie, że po PIERWSZYM strzale może być tak, jak po pierwszej fajce po roku niepalenia. Niby nadal nie palisz, ale ciągnie niesamowicie. Nevermind :)

A teraz do rzeczy: ja + 2xBBW bijące się o każdą moją kroplę :) Niby nic nadzwyczajnego, a jednak :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Corrado, no ja w nieco innej (technicznie) konfiguracji, więc nęci mnie "lokomotywa" :D

I bardzo dobrze.  Tylko jak zrobisz lokomotywę, nie zapomnij przedstawić reportaż z miejsca zdarzenia. :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...