Skocz do zawartości
Zouza

Czego jeszcze nie robiliście, a chcecie zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Ders, no nie przesadzaj... ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

sponsoring zdrowej hotki 

E tam, to żaden altruizm. Sponsoring chorej Hotki, to byłoby coś! :lach: 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:serce: dobre serce mam, może mieć przeziębienie, rozgrzeje ją :serce:

Rutinoscorbin to też chemia, fantazja spełniona  :klaszcze:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwaga, Ders zaraz Domestosem zacznie myć Hotki - to też chemia. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wracając do Tematu to nie będę jakiś mega orginalny czyli seks ze sporo starszą Kobietą tak od 45 L w górę to pierwsza  fantazja  a druga to analny stosunek  z hotką   zakończony  wystrzałem   po czym  rogacz miałby  za zadanie  wykonać jej  Clean Up-a   Analnego.  Miałbym pewnie dużą satysyfakcje z takiego podkreślenia że jestem samcem Alfa :P

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam seks na extazy! Super przeżycie!

Nie miałem jeszcze seksu ze sporo starszą kobietą. Jest to fantazja która spędza mi sen z powiek ;) Z razji tego, że lubię dominować (czasami bardzo), to chciałbym wraz z kochankiem mocno zdominować i sponiewierać moją partnerkę. Z racji tego, że czasem lubię uległość, to chciałbym wraz z dziewczyną zostać zdominowany przez jej kochanka. :) Poza tym marzę o biseksualnym gangbangu :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to jeszcze dodam - mam chrapkę na dwóch forumowych Panów. :redevil:

Jeden pan w drugim to dawno sprawdzone. :P Ale jeden we mnie, a w nim drugi - mmmmm... marzy mi się :redevil:

To się nazywa "lokomotywa".

a mi się marzy, że moja Pani zamyka mnie w pokoju w klatce a sama seksownie ubrana wybiera się z kolegą do galerii na zakupy i co jakiś czas wysyła mi fotki robione przez kolegę jak w przymierzalni przymierza różne ciuszki i bieliznę, a po powrocie ściąga ospermione majteczki i rzuca mi je do klatki i idzie pod prysznic.

Następnie wyjeżdża z kochankiem od spermy na miesiąc na Karaiby pieprzyć się pod kokosami. A Ty ciągle w klatce w Tarnobrzegu.

To będzie bardziej extra.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To się nazywa "lokomotywa".

Serio? ;):D 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...