Skocz do zawartości
Zouza

Czego jeszcze nie robiliście, a chcecie zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Pańcio: Karam a jeśli chodzi o punkt 1. To mam nadzieję że to ty chcesz być zgwałcony hahah :)

post-14799-0-83289500-1436566172_thumb.jpg

• Lubię 8
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: Karam a jeśli chodzi o punkt 1. To mam nadzieję że to ty chcesz być zgwałcony hahah :)

hahaha ,analny Marian, dobre :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj czepiacie się. Oczywiście że chciałbym dopaść jakąś panne.

a co do bukkake to zdecydowanie wole dać sperme niż ją zebrać... :facepalm:

PS. nie mogłem edytować więc tak to później wychodzi jak ktoś pisze na szybkiego.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: Karam ja się nie czepiam łacha tylko sobie z ciebie podarłem hahaha :) mam nadzieję że nie czujesz urazy. A co do punkt 1. To w tej sytuacji tylko i wyłącznie możesz zainscenizować sobie to z własną partnerką! Odegrać scenkę! Np. Umówcie się w ustronnym miejscu o danej godzinie danego dnia i zgwałć swoją partnerkę! Będzie to legalne choć nie do końca bo sex w miejscach publicznych też legalny nie jest hahaha :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj czepiacie się. Oczywiście że chciałbym dopaść jakąś panne.

Wybrałeś preferencje "Rogacz" i piszesz JAKĄŚ? Nie kumam.

Poza tym gwałt jest karalny, wiesz? ;) A temat dotyczy tego, co CHCEMY REALNIE ZROBIĆ, więc? Składać już zawiadomienie? :lach:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To tak a propo gwałtów przypomniała mi się jedna historia gdzieś z USA.

Gdzieś na jakimś podobnym do naszego portalu mężczyzna poznał kobietę której jedną z fantazji erotycznych był właśnie gwałt.

Jako że wiele Pań o tym fantazjuje, ale zarazem niewiele by chciało taki gwałt przeżyć z jakimś zbirem w ciemnej uliczce i wyjść z całej sytuacji bez zębów i  z podbitym okiem, umówili się na tzw gwałt pozorowany, czyli że facio wpadnie do niej do domu, ona się niby będzie broniła, on niby będzie wulgarny i użyje przemocy itd...

Wszystko odbyło się zgodnie z zaplanowanym scenariuszem poza małym, drobnym faktem że facio pomylił adresy i zgwałcił nie tę pannę co trzeba ;)

Ciągu dalszego nie znam i w googlach ni cholery znaleźć tego nie mogę, jakkolwiek taka luźna dygresja mi się nasunęła a propo tej fantazji :)

Już nie śmiecę w temacie, Aloha ! :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: Karam ja się nie czepiam łacha tylko sobie z ciebie podarłem hahaha :) mam nadzieję że nie czujesz urazy. A co do punkt 1. To w tej sytuacji tylko i wyłącznie możesz zainscenizować sobie to z własną partnerką! Odegrać scenkę! Np. Umówcie się w ustronnym miejscu o danej godzinie danego dnia i zgwałć swoją partnerkę! Będzie to legalne choć nie do końca bo sex w miejscach publicznych też legalny nie jest hahaha :)

oczywiście w ramach zdrowego rozsądku, nie miałem na myśli wybijania zębów a tylko lekką przemoc typu złapać mocniej czy zerwać majtki, podrzeć bluzkę. Kurcze nie myślałem wcale o prawdziwym gwałcie! W życiu by mi taka myśl nawet do głowy nie przyszła!
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ja myslalam ze takie fantazje mam tylko ja... ufff ale mi ulżyło że jest inaczej :) tylko zeby było z kim je realizowac :(

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żmijko... kilku chętnych się już zgłosiło ;)
Może zamiast następnego zlotu zorganizujemy erotyczno-zapoznawczą sex-domówkę? ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żmijko... kilku chętnych się już zgłosiło ;)

Może zamiast następnego zlotu zorganizujemy erotyczno-zapoznawczą sex-domówkę? ;)

to byłby świetny pomysł :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...