Skocz do zawartości
Zouza

Czego jeszcze nie robiliście, a chcecie zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Tak właśnie zrobiłam :)

Da się, do tego podwójnie :P

Adresy, telefony, kontakty! :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Adresy, telefony, kontakty! :D

Do tego mamy Dział Ogłoszeń.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ogłoszę zatem zapotrzebowanie na poszczególne etapy realizacji fantazji :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

prawdziwe zniewolenie moze okazac sie niebezpieczne dla zwiazku , poniewaz mozesz sie tak bardzo zapomniec , ze zechcesz odejsc , zniewolenie calkowite zostawilabym singlom ale czasowe poddanie sie woli innej osoby , z jednoczesnym wyrachowaniem zapobiegawczym - owszem , polecam

prawdziwe zniewolenie moze okazac sie niebezpieczne dla zwiazku , poniewaz mozesz sie tak bardzo zapomniec , ze zechcesz odejsc , zniewolenie calkowite zostawilabym singlom ale czasowe poddanie sie woli innej osoby , z jednoczesnym wyrachowaniem zapobiegawczym - owszem , polecam

Racja. Swiete slowa... Ale dyskutuj z pragnieniem..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Buhahaha...

Rurociąg 'przyjaźni'.... Ten proponowany przez Alice jakoś nie wzbudził entuzjazmu po męskiej stronie czytelni.... ;-)

Ja za to chciałbym upolować jakieś dwie siostrzyczki, rodzone, na raz, i to takie, które lubią się też nawzajem zabawiać :-)

I może jedną szpitalną siostrzyczkę, na nocnej zmianie, w białym fartuszku i pończochach, za to bez majtek, w dyżurce... I bez konieczności rozchorowania się w tym celu... ;-)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Buhahaha...Rurociąg 'przyjaźni'.... Ten proponowany przez Alice jakoś nie wzbudził entuzjazmu po męskiej stronie czytelni.... ;-)Ja za to chciałbym upolować jakieś dwie siostrzyczki, rodzone, na raz, i to takie, które lubią się też nawzajem zabawiać :-)I może jedną szpitalną siostrzyczkę, na nocnej zmianie, w białym fartuszku i pończochach, za to bez majtek, w dyżurce... I bez konieczności rozchorowania się w tym celu... ;-)

Bliźniaczki, siostry itp.

Marzenia...

"Rurociąg przyjaźni"

Chyba maksymalna dominacja nad rogaczem- pozwolić mu na sex z żoną gdy płaci za to własnym tyłkiem.

Znalazłem taki motyw na liście życzeń, od znajomego małżeństwa.

Wysłałem im młodego, któremu za możliwość sexu z dojrzałą kobietą obojętne było w czyj tyłek wkłada.

Sądzę że na forum znaleźliby się rogacze i kochankowie, dla których to żaden problem.

Nie napiszą o tym oczywiście na forum.

Niektóre kobiety lubią oglądać filmy z "męskim sexem". A wrażenia "na żywo" ciężko.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bliźniaczki, siostry itp.

Marzenia...

"Rurociąg przyjaźni"

Chyba maksymalna dominacja nad rogaczem- pozwolić mu na sex z żoną gdy płaci za to własnym tyłkiem.

Znalazłem taki motyw na liście życzeń, od znajomego małżeństwa.

Wysłałem im młodego, któremu za możliwość sexu z dojrzałą kobietą obojętne było w czyj tyłek wkłada.

Sądzę że na forum znaleźliby się rogacze i kochankowie, dla których to żaden problem.

Nie napiszą o tym oczywiście na forum.

Niektóre kobiety lubią oglądać filmy z "męskim sexem". A wrażenia "na żywo" ciężko.

Nienapisanie na forum nie zmienia faktycznego zapotrzebowania... a ono wychodzi "w praniu". To się wie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo chciałbym lizać cipkę mojej żoneczki w pozycji 6/9, podczas kiedy zapinał by ją jej kochanek, ot taka tam mała fantazja :P .

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja robie podchody pod pare przyjaciol. Aktualnie jestem na tym punkcie zakrecony.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...