Skocz do zawartości
Zouza

Czego jeszcze nie robiliście, a chcecie zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Heh... wiele marzeń, które się tu pojawiły dotyczą także mnie. Tzn chciałbym, żeby moją trzech obracało, lub też hmm z shemale... ciekawy temat :). Wiele z tych marzeń pewnie pozostanie marzeniami, ale przynajmniej jedno z wymienionych mam za sobą :-)

Otóż:

Wiele bym także dał za zerżnięcie stewardessy w samolocie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od jakiegoś czasu myślę że w końcu uda się zorganizować akcję gdy moja dziewczyna na wakacje wyjedzie jako wychowawca na obóz i tam uda się zaaranżować taką sytuację by po dyskotece oddala się kilku mlodzikom z najstarszej grupy czyli 16-17 lat

Będąc w cytowanym wieku, na obozie byłem bliski, bliskiej relacji z opiekunką, ale jakoś wtedy wydawała mi się za stara. Miała max 30lat.

Obecna młodzież jest bardziej otwarta i bezpośrednia w propozycjach.

Pomysł ciekawy ale z realizacją może być trudno.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiele jeszcze fantazji czeka na realizację, a wiele powinno zostać wyłącznie w głowie ;)

Pierwsze z brzegu do realizacji:

1. Tresura dwóch kejtrów jednocześnie, najlepiej bi.

2. Dominujący Kochanek i któryś z podnóżków na usługi moje i Kochanka.

3. GB z drugą Koleżanką.

4. Shibari i cała ja splątana sznurkiem.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiele jeszcze fantazji czeka na realizację, a wiele powinno zostać wyłącznie w głowiePierwsze z brzegu do realizacji:1. Tresura dwóch kejtrów jednocześnie, najlepiej bi.2. Dominujący Kochanek i któryś z podnóżków na usługi moje i Kochanka.3. GB z drugą Koleżanką.4. Shibari i cała ja splątana sznurkiem.

Szczególnie 3 i 4 punkt mi się podoba. 1 też to nienajgorszy pomysł. Chciałbym to widzieć, może mniej uczestniczyć. Niezłe przedstawienie. 2 punkt zależałby od pełnionej roli. Moją fantazją to losowanie kto co i z kim miałby robić. Taka swoista ruletka. Do 6 osób, ale dobrze się znających.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

2 punkt zależałby od pełnionej roli. Moją fantazją to losowanie kto co i z kim miałby robić.

Żadnego losowania, ja tu rządzę :redevil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się, że wiele rzeczy powinno zostać w głowie :)

Nawet większość... Ale do realizacji zdecydowanie GB. Logistyka przedsięwzięcia zabija, szczegółowe planowanie zabija element zaskoczenia i spontan, a inaczej się nie da :(

Pooglądałabym też swojego ślubnego w akcji z typem. Najlepiej takim, który i mnie się podoba... Czyli tzw. rurociąg "Przyjaźń". We wszystkich możliwych konfiguracjach.

Aha, i chciałabym doświadczyć prawdziwego zniewolenia, nie takiej pokazówki z pejczem, takiego uczucia, że ktoś naprawdę mną zawładnął. Niemożliwe?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żadnego losowania, ja tu rządzę

Tak Pani. Losowanie nie dotyczyło Punktu 2 tylko mojej fantazji czegoś innego dla 4 do 6 osób.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale do realizacji zdecydowanie GB. Logistyka przedsięwzięcia zabija, szczegółowe planowanie zabija element zaskoczenia i spontan, a inaczej się nie da

Przeciwnie, logistyka nie zabija, ona nakręca niemożliwie :P

A spontan to tylko za znajomymi :)

Aha, i chciałabym doświadczyć prawdziwego zniewolenia, nie takiej pokazówki z pejczem, takiego uczucia, że ktoś naprawdę mną zawładnął. Niemożliwe?

Wszystko jest możliwe :)

"Ktoś" czyli kto, kobieta czy mężczyzna, czy może para?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeciwnie, logistyka nie zabija, ona nakręca niemożliwie :P

A spontan to tylko za znajomymi :)

Wszystko jest możliwe :)

"Ktoś" czyli kto, kobieta czy mężczyzna, czy może para?

Nakręca... Ale tak namawiać obcych? :D. Najchętniej rozpisałabym przetarg... A w temacie zniewolenia - nie wiem, kto mnie zniewoli. Nie zbije, czy sponiewiera, tylko zniewoli. Kobieta albo mężczyzna. Z parą chyba nie da się osiągnąć takich emocji...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najchętniej rozpisałabym przetarg...

Tak właśnie zrobiłam :)

Z parą chyba nie da się osiągnąć takich emocji...

Da się, do tego podwójnie :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...