Skocz do zawartości
Zouza

Czego jeszcze nie robiliście, a chcecie zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Raczej to jest merytorycznie. Chyba, że ktoś poprzez swoje ograniczenia tego nie dostrzega.

Uważam ,że jednak niemerytorycznie..ale jeszcze bardziej uważam , że niegrzecznie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co mi do głowy przychodzi:

W temacie cuckold.

Wolna ręka w dominacji małżeństwa:

-bdsm,

-przyjść z jeszcze jedną parą i powoli przekraczać granice "orientacji" na parze cuckold- zadania, "krzyżówki" itp...

-"prezentacja live", dla kilku osób, jak wygląda cuckold tzn. sex z hotką i rola rogacza. Kilka osób na kanapie, ja uprawiam sex z hotką. Rogacz trzyma ją za rękę, albo liże jej stopę. Po sexie dostaje prezerwatywę i połyka zawartość.

Poza cuckold-owe:

-sex z azjatką. Odmienność w zachowaniu, jękach. Niektóre mają duże brodawki. Z pewnością są ciaśniejsze.

-jakieś mulatki, hiszpanki itp.

-sprawdzić ile można po viagrze. Ale żeby potem nie być za bardzo poobcieranym.

-wczasy z dwoma kobietami.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z pewnością są ciaśniejsze.

Z pewnością... jaką może mieć mężczyzna, który Azjatki żadnej nie posiadł. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z pewnością... Jaką, który może mieć mężczyzna, który Azjatki żadnej nie posiadł. ;)

:->

Z Azjatką mógłbym się poczuć jak przysłowiowy ciemnoskóry z białą kobietą...

Choć nie jestem czarny i nie mam dużej maczugi, to dla Azjatki byłaby różnica w stosunku do jej rodaków...

:indians:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co to za przysłowie, bo ja nie znam. :D

Hmmmmmmmmmm...... widziałam wielu Azjatów. Może farta miałam. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Napewno na wyprobowanie duzej czesci wersji i perwersji nie starczylo by nam zycia dlatego bardzo popieram temat.

Warto sie podzielic swoimi fantazjami zeby zwrocic innym na nie uwage.

Do ewenentualnych propozycji dorzuce :

- zaliczenie mozliwie najwiekszej liczby pozycji milosnych : jak wiadomo na samej tylko hustawce jest ich przynajmniej osiem  , a gdzie inne sprzety domowe i nie tylko ?

- zaliczenie roznych konfiguracji plciowych z wieksza iloscia partnerow (roznej plci) az do orgii zbiorowej

- zaliczenie ekstremalnych przypadkow w seksie (tutaj tez zycia nie wystarczy)

- zaliczenie medytacji, tantry, masazu linga - yoni i calej kamasutry

Niewatpliwie ciagle poznawanie nowych dla nas nie odkrytych dotad barw seksu inspiruje do dalszych dzialan.

Ja sam czesto jestem zdziwiony , ze nic nowego nie odkrywamy , ze to wszystko jest stare jak swiat.

A moze ktos odkryl cos nowego ?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Niech Pani opowiada Pani psorko ;)

:popcorn: .............

Pan sobie dworuje ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza, dnia 01 Października 2013 - 18:03, napisał(a):WieeeeeeeeeeeeeleM: Niech Pani opowiada Pani psorko ;):popcorn: .............

O , tak .

Juz siadamy do lawek  :klaszcze:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...