Skocz do zawartości
Zouza

Czego jeszcze nie robiliście, a chcecie zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

1.Npewno spelnie fantazje zwiazana z dwoma mezczyznami jednoczesnie bzykajacych moja cipke ....                                                      2.Mam straszna ochote byc zwiazana i pieszczona zarowno przez mezczyzne i kobiete a zeby dodac temu smaczek zasloniete oczy .

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Orgia grupowa we własnym domu :)

Fotografowanie szalonej parki podczas sexu :)

Dziki sex na wydmach

takie grzeczne same :redevil:

Orgia grupowa we własnym domu :)

Fotografowanie szalonej parki podczas sexu :)

Dziki sex na wydmach

takie grzeczne same :redevil:

Nocne szaleństwa w parku czy parkingu, lesie też oczekiwane

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ach! No całkiem zapomniałabym! To nie będzie łatwe do zrealizowania, poszukiwania mogą być trudne...

Marzy mi się shibari. Illcia, San - jesteście inspiracją!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się marzy z kolei zbliżenie z ciężarną kobietą (parą), z widocznym już dużym brzuszkiem. Trudne do zrealizowania, ale chyba możliwe ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

derskinner, dnia 28 Września 2013 - 11:43, napisał(a): (...)Fotografowanie szalonej parki podczas sexu :)Dziki sex na wydmachNocne szaleństwa w parku czy parkingu, lesie też oczekiwane

M: Zaliczone hi, hi, hi... :)Ps. dlaczego na wydmach? Na plaży gdy wkoło leżą i spacerują ludzie - to dopiero adrenalinka! (fakt, byliśmy odrobinkę wstawieni) ;)
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 28.09.2013 o 09:18, 'Zouza' pisze:

2. seks w min. trójkącie z shemale

M:

cholercia... sam się zaczynam zastanawiać... :rolleyes:;)

kj8.jpg

kj12.jpg

kj13.jpg

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam dość bogatą wyobraźnię, ale myślę, że niektórym moje fantazje się spodobają :D

• Seks z 2 kobietami- starsze, czy młodsze, blondynki, czy brunetki - to nie jest tak ważne, ważne, żeby były dwie :D
  • "zaliczenie" kobiet o różnych kolorach skóry - murzynka, azjatka, latynoska :redevil:  przepraszam za określenie, ale nie przyszło mi do głowy w tym momencie, jak sformułować to inaczej ;)
  • Trochę ostrzejszy klimat - dominacja fizyczna i psychiczna nad kobietą, która na czas spotkania  w pełni się mi oddaje. Może być związana, do mojej dyspozycji wszystkie otworki :redevil: rzuciłbym też kilka mocniejszych epitetów w jej stronę :redevil:
  • Dominacja kilku kobiet wobec mnie. Panie każą się pieścić intensywnie, jak i same zabawiają się moim penisem i w momencie kiedy już mam się spuścić, przerywają pieszczoty. To tak przy np. okazji urodzin jednej z nich mógłbym być formą prezentu :redevil:
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...