Skocz do zawartości
Zouza

Ulubione w seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Jedna jedyna czynność to jak robi ze mną co jej się żywnie podoba :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie będę oryginalna jak napiszę że uwielbiam robić lody

A dla mnie na 1 miejscu jest minetka :)

Ale to dziwne.. myślałby kto że seks nas najbardziej kręci a nie oral.. Hmm to po co kamasutra? :)

Kochana Chanel Kamasutra jest sztuką w sztuce :) , nie takie proste jest osiągnięcie choćby jednej pozycji z niej dającej taką satysfakcję jaką powinna dać, w niej zawarte jest coś więcej niż tylko pozycja, ktoś kto ma jakiekolwiek pojęcie o medytacji powinien wiedzieć o czym piszę :D Kamasutra jest cudowna, wspaniała jest jedyna w swoim rodzaju i nic jej nie dorównuje, podobnie jak w medytacji. Niektórzy myślą, że medytacja to tylko siedzenie, Ci którzy "medytują" wiedzą, że tak nie jest i tak na marginesie skoro uważasz, że to tylko siedzenie to spróbuj chociażby 2 minuty posiedzieć (siedzieć znaczy siedzieć - nie myśleć o niczym tzw "stan nie myślenia") o to samo chodzi w Kamasutrze. Ktoś kto nie rozumie kultury Wschodu nie zrozumie Kamasutry :D>

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale swoją drogą Chanel minetkę zrobię CI zawsze :cens: uwielbiam sprawiać przyjemność w ten sposób :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę więcej uśmieszków dokładać jak piszę z przekąsem :) Miałam na myśli, że zaskoczona jestem iż 90% osób na 1 miejscu stawia seks oralny, ja sama też :) Zawsze myślałam że faceci raczej preferują tradycyjny seks a oral to tylko taki miły dodatek.. Na szczęście człowiek uczy się całe życie :)

Burczymucho mam podobnie :D też chciałabym żeby mojego Deagostiino było więcej :D A po obejrzeniu Watchmen.. intrygująca się ta fantazja stała :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Także podpiszę się burczymucho pod twoją wypowiedzią :) . Sam nie raz stwierdziłem że przydałyby mi się dodatkowe kończyny i może nie tyle dodatkowa głowa ( bo przecież dziwnie by to wyglądało :) ), co dodatkowy język :) . Bo robiąc Chanel minetkę na ten przykład , nie raz złapałem się na tym jak wiele dodatkowych czułych punktów chciałbym i mógłbym pieścić dłońmi i językiem ... gdybym tylko dodatkowe posiadał :D ... aby tylko spotęgować jej doznania . W takich właśnie momentach jawiąca się w mojej głowie wizja trójkąta , i dodatkowej osoby stawała się bardziej podniecająca :D

EDIT:

Nie kłopocz się kris1976_wlo , na brak minetek Chanel narzekać nie może :D , poza tym "kolejka" do minetki jest już dosyć długa :devil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój mężczyzna chyba najbardziej lubi (tu nieco się wahałam, ale chyba wybrałam dobrze) anal.

Dla mnie the best is DP.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie będę oryginalna jak napiszę że uwielbiam robić lody

A dla mnie na 1 miejscu jest minetka :

Z tym drugim się zgodzę, uwielbiam robić :) Ale loda, nie cierpię Nie kręci mnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z męzem co innego lubię a z kims obcym co innego :) mąż lubię jak mi pieści stopy i łęchtaczkę ustami, a kochanek ostre rżnięcie najlepiej od tyłu :)

a co ja lubię robić? rozkładać nogi :) pozdrawiam

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a co ja lubię robić? rozkładać nogi :) pozdrawiam

Przepraszam ze troszke nie w temacie ale nie moglem sie powstrzymac.

Malgosiu od dawna nikt mnie tak nie rozbawil i nie sprawil ze wpadlem w super humor na caly dzien. Prawdziwa perelka i to jest wlasnie to co najbardziej uwielbiam w kobietach. To COS co sprawia ze w towarzystwie takiej kobiety od poczatku czujemy sie swietnie i na pelnym luzie a niezapomniane chwile w lozku sa gwarantowane.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...