Skocz do zawartości
Zouza

Ulubione w seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba mam nieco podobnie. Uwielbiam być tak po prostu bezczelnie wzięta, ujarzmiona, bez słowa odwrócona. Bez gry wstępnej. Kieca w górę, majtki w dół:) I nie być pytana o zdanie ani o nic. Być kierowana mocno za biodra albo włosy. Bardzo namiętnie

Podobnie, ale nie tak samo ;-) wzięcie i ujarzmienie ok, ale bez dominacji typu szarpaniny za włosy i poniżanie słowne, bo ta pasja i namiętność mają być po obu stronach (mój partner też lubi, jak nie panuję nad rękami i odruchami). Grę wstępną uwielbiam, ale nie zawsze jest potrzebna, czasemjestem tak napalona, że wydaje mi się stratą czasu ;-) I nie lubię za długiego gadania ;-)A opcja ze ścianą najbardziej na mnie działa "od przodu", choć i twarzą do ściany by mi pasowała... :-)

Najbardziej uwielbiam jednak chyba ten stan,, kiedy tracę kompletnie kontrolę, w ogóle myśli znikają, nad niczym nie panuję. takie totalne zatracenie. Kiedy nie wiem, gdzie mam co:) i który organ do czego służy. Takie wrażenie, kiedy nie wiem, gdzie się kończy Ktoś a zaczynam ja. A potem długo nie mogę złapać kontaktu z rzeczywistością i odzyskać władzy nad własnym ciałem. Trudno to opisać. Tylko, żeby tak móc mieć, to muszę bardzo ufać, pozwolić sobie na brak jakiegokolwiek oporu i być naprawdę bardzo zmaltretowana:)

Wspaniale opisane. Też uwielbiam ten stan!!!
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podobnie, ale nie tak samo ;-) wzięcie i ujarzmienie ok, ale bez dominacji typu szarpaniny za włosy i poniżanie słowne, bo ta pasja i namiętność mają być po obu stronach (mój partner też lubi, jak nie panuję nad rękami i odruchami). Grę wstępną uwielbiam, ale nie zawsze jest potrzebna, czasemjestem tak napalona, że wydaje mi się stratą czasu ;-) I nie lubię za długiego gadania ;-)A opcja ze ścianą najbardziej na mnie działa "od przodu", choć i twarzą do ściany by mi pasowała... :-)Wspaniale opisane. Też uwielbiam ten stan!!!

Widzisz, głodnemu chleb na myśli, jak napisałaś  oparta o ściane, to mi wyobraźnia podpowiada-tyłem :lach:

Kierowanie za włosy mnie nie poniża, przekleństw tez nie lubię. U mnie bardziej chodzi o czucie się jak rasowa,obłaskawiona dzika klacz.:) Trzymana za włosy jak za grzywę.Siłą i łagodnością. Potęgą, której sama chcę się poddać i  zostać na tę chwilę zniewolona

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kierowanie za włosy mnie nie poniża, przekleństw tez nie lubię. U mnie bardziej chodzi o czucie się jak rasowa,obłaskawiona dzika klacz.:) Trzymana za włosy jak za grzywę.Siłą i łagodnością. Potęgą, której sama chcę się poddać i  zostać na tę chwilę zniewolona

TO rozumiem!
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. dla mnie: 69

2. dla niego: pozycja na jeźdźca z dotykaniem, pieszczeniem, pochylaniem, pocałunkami, piersi maltretowaniem dłońmi i ustami, klapsami, bioder trzymaniem, słowem stymulowaniem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam żonę pieścić ustami od tyłu. Wtedy mogę pieścić obie dziurki jednocześnie. I ten widok, wypiętej pupci mrrr. A druga sprawa to dekorowanie jej twarzy białym nektarem Tak... sperma na buźce to mój największy fetysz Ot taka wisieńka na torcie... On  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 9.10.2020 o 22:04, malzenstwo3330 pisze:

Uwielbiam żonę pieścić ustami od tyłu. Wtedy mogę pieścić obie dziurki jednocześnie. I ten widok, wypiętej pupci mrrr

Idealnie w punkt! Mam dokładnie to samo!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...