Skocz do zawartości
Zouza

Ulubione w seksie

Rekomendowane odpowiedzi

W stosunku do mnie lubię głębokie gardło podobnie jak poprzednik.

a mnie ciekawi co w tym fajnego. Bo serio tego nigdy nie rozumiem, chociaż posłusznie robię :D

Sama uwielbiam gdy słyszę w czasie bzykania w cipkę "zaraz się spuszczę". Mmmmmm. I czuję ten ciepły deszczyk...

A co ja lubię robić? Loda... ale tak, by doprowadzać tylko do granicy orgazmu i czekać.... i zaczynać znowu :D lub mocno, brutalnie wręcz, pieścić w takiej chwili żołądź... Nie ma wtedy orgazmu, ale mężczyzna znieczulony podnieceniem wije się niesamowicie...... mmmmmmmmmmmm :-D

Chyba można podsumować, że uwielbiam rozgrzanego do białości faceta ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z mojej strony: doprowadzanie do orgazmu zmieniając pieszczoty stref erogennych, taki intensywniejszy i bardziej różnorodny masaż :-D

dla mnie: seks analny

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba można podsumować, że uwielbiam rozgrzanego do białości faceta ;)

:-) :-) :-)dla mnie nr 1: być ostro i namiętnie posuwaną o ścianę, bez patrzenia na otoczenie, pozycję czy wygodę. Tak by widać było zwierzęce niemal podniecenia i maksymalne skupienie na mnie i naszym doznaniu.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:-) :-) :-)dla mnie nr 1: być ostro i namiętnie posuwaną o ścianę, bez patrzenia na otoczenie, pozycję czy wygodę. Tak by widać było zwierzęce niemal podniecenia i maksymalne skupienie na mnie i naszym doznaniu.

Bardzo fajne marzenie, jak najbardziej do zrealizowania:)) ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba mam nieco podobnie. Uwielbiam być tak po prostu bezczelnie wzięta, ujarzmiona, bez słowa odwrócona. Bez gry wstępnej. Kieca w górę, majtki w dół:) I nie być pytana o zdanie ani o nic. Być kierowana mocno za biodra albo włosy. Bardzo namiętnie.

Najbardziej uwielbiam jednak chyba ten stan,, kiedy tracę kompletnie kontrolę, w ogóle myśli znikają, nad niczym nie panuję. takie totalne zatracenie. Kiedy nie wiem, gdzie mam co:) i który organ do czego służy. Takie wrażenie, kiedy nie wiem, gdzie się kończy Ktoś a zaczynam ja. A potem długo nie mogę złapać kontaktu z rzeczywistością i odzyskać władzy nad własnym ciałem. Trudno to opisać. Tylko, żeby tak móc mieć, to muszę bardzo ufać, pozwolić sobie na brak jakiegokolwiek oporu i być naprawdę bardzo zmaltretowana:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko to naprawdę  wyjątkowe męskie egzemplarze są w stanie takie  wrażenia mi zapewnić.:) Przez mój niedobry charakter :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...