Skocz do zawartości
Zouza

Ulubione w seksie

Rekomendowane odpowiedzi

Ja uwielbiam robić mojej partnerce minetkę i ponieważ jestem fetyszystą lubię pieścić jej stopy ubrane w pończoszki lub rajstopki:) A odlatuje podczas gdy ona robi mi loda a do tego zabawa jajkami przez ostre pazurki:) uwielbiam oralny w jej wykonaniu :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sonia0305

ja kocham minetke z jednoczesnym pieszczeniem drugiej dziurki, ... moja pani nie przepada za pieszczeniem drugiej dziurki ale jak trafie w odpowiednia chwile to ma wspaniale, poprostu piekne orgazmy... kocham takie chwile... zaluje ze nie jestem tak wygimnastykowany by byl anal z minetka jednoczesnie.... ale coz nie mozna miec wszystkiego

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

sonia0305 i do tego właśnie ten 3 potrzebny :) bo wtedy nie musisz być tak wygimnastykowany :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sonia0305

chanel

w moim przypadku to by nie bylo to samo, ... lubie czuc jakie reakcje przynosza moje akcje, w tym wypadku ten trzeci by troszke zafalszowal odbior

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sonia0305

Żona. A ja lubię klasyczna penetracje i nic na to nie poradze !!!! Minetka jest zawsze mile widziana :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najbardziej lubię kiedy kobieta w pozycji od tyłu mocno wypina dupcię i liże obydwie dziurki co jakiś czas dając jej klapsa. Sam najbardziej lubię dobrego loda.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Monsun86

Kobiecie najbardziej lubię robić minetkę (ale widzę nie jestem osamotniony w tym) :)

W stosunku do mnie lubię głębokie gardło podobnie jak poprzednik.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak się zastanawiam...i nie potrafię wybrać. Lubię ostrą jazdę, ale też wolno narastające podniecenie - sięgające zenitu. Bosko jest czuć podwyższone emocje, smakować nowych doznań.

Czuję się jak rybka w wodzie flirtując, kusząc, wodząc na manowce, zaglądając w męskie oczy pełne pożądania;)

Uwielbiam męski język między udami...całą tę sferę życia...mmmh!!:)

Więc, jak to mówią "bij, zabij", nie wybiorę jednej rzeczy...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt nie będzie bił i zabijał Oli, tym bardziej że przecież wybrałaś :) Uwielbiasz męski język pomiędzy udami i całą tę sferę życia, przecież :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...