Skocz do zawartości
Kendra

Nowa zagubiona :)

Rekomendowane odpowiedzi

Driv3r-tak się zastanawiam,dlaczego tylko z administratorem miałaby odbyć te kary? :redevil:

Mało tu nas jest,którzy lubią takie pieszczoty? :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Driv3r-tak się zastanawiam,dlaczego tylko z administratorem miałaby odbyć te kary? :redevil:Mało tu nas jest,którzy lubią takie pieszczoty? :lach:

Nie no myśle (czasami mi sie to udaje ale z wysiłkiem) ze od kar powinien być Kat, wnoszę o powołanie takiej fikcji :D

Ależ tu mili ludzie :) Aż mi się zrobiło wesoło...

Seks daje radość :) Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej pisałam już o tym na tablicy ale wklejam tu jeszcze raz:nie wiem gdzie to zakomunikować wiec najpierw podzielimy sie z Wami tutaj:otóż gwoli szczerości wobec Was postanowiliśmy połączyć konto z moim Panem"lisek" i od tej pory będziemy istnieć tu jako para.Odkad zaczął do mnie pisać ze chciałby mnie poznać osobne konta straciły sens:) Pozdrawiamy Kendra i Lisek

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

długo to nie trwało,dziekuje za pobyt tutaj moze kiedys jeszcze wroce. pozdrawiam wszystkich. lisek

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...