Skocz do zawartości
rolo777

Płacenie za przyjemności hotki i ogiera?

Rekomendowane odpowiedzi

rogacz który lubi być poniżany przez żonę i jej kochanka, może być zadowolony że każe mu się płacić, jeśli wszystkim stronom to odpowiada to ok, byle nie popaść w przesadę, np kiepsko zarabiający rogacz spłukuje się na luksusy hotki i kochanka, który z kolei świetnie zarabia

raczej preferowałbym niewielkie wydatki, np kochanek wysyła rogaczowi listę zakupów rzeczy w które chce żeby była ubrana hotka na spotkanie z nim

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem Wam, że wszystkie Wasze pomysły są fajne, ale tak naprawdę wszystko zależy od rogacza, byka i hotki.

Nie wyobrażam sobie ciągłego "naciągania" rogacza, bo nie na tym ta zabawa polega. Oczywiście z przyjemnością bym spełnił taką fantazję, ale nie mógłbym tego robić za każdym razem, to już byłoby wygodnictwo i cwaniactwo. Tak więc jeśli obie strony się szanują to się dogadają na jakiś podział kosztów.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może trochę stary wątek ale odświeżę bo ostatnio mieliśmy podobny problem. Rozmawialiśmy kiedyś z potencjalnym kandydatem do trójkąta. Żona już lekko nakręcona, ja też...zdecydowaliśmy że robimy spotkanie. Nie spotykamy się w domu więc zawsze wynajmujemy jakiś apartamencik (koszt ok. 160 zł / noc). Proponuję więc jak zawsze, że podzielimy się kosztem pół na pół. Do tej pory nigdy nie był to problem ale tym razem otrzymałem odpowiedź...:

Ja nie płacę, to tak jakbym płacił za seks.

I atmosfera siadła :-)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może trochę stary wątek ale odświeżę bo ostatnio mieliśmy podobny problem. Rozmawialiśmy kiedyś z potencjalnym kandydatem do trójkąta. Żona już lekko nakręcona, ja też...zdecydowaliśmy że robimy spotkanie. Nie spotykamy się w domu więc zawsze wynajmujemy jakiś apartamencik (koszt ok. 160 zł / noc). Proponuję więc jak zawsze, że podzielimy się kosztem pół na pół. Do tej pory nigdy nie był to problem ale tym razem otrzymałem odpowiedź...:

Ja nie płacę, to tak jakbym płacił za seks.

I atmosfera siadła :-)

A nie zażądał od Ciebie żebyś po niego podjechał, lub zamówił taksówkę (w końcu to też wydatek) :lach:.

Wyjątkowo szarmancki i taktowny ten ktoś.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak faceta nie stać na wynajęcie pokoju czy zaprasza kobiete do MCDonalda w  (bez względu czy jest tam rogacz czy nie) to nie wiem czy jest jakikolwiek sens rozmów dalszych z takim delikwentem?. Jak  podsumował Menczi, jeśli na tak podstawowym poziomie ktoś nie jest taktowny i szarmancki to jaki poziom zaprezentuje w dalszej relacji w każdym innym aspekcie?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się szanowni koledzy przedmócy, iż nie zauważyliscie, że jesteśmy w dziale ultimate cuckold. W takim układzie jest sprawą całkowicie normalną, że rogacz znajduje się w zgoła innym położeniu (ku swojej uciesze) niż w cuckold. Dlatego płacenie przez niego nie tylko za hotkę ale i za ogiera nie jest niczym nadzwyczajnym, np. jeśli jest to jego fantazją.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się szanowni koledzy przedmócy, iż nie zauważyliscie, że jesteśmy w dziale ultimate cuckold. W takim układzie jest sprawą całkowicie normalną, że rogacz znajduje się w zgoła innym położeniu (ku swojej uciesze) niż w cuckold. Dlatego płacenie przez niego nie tylko za hotkę ale i za ogiera nie jest niczym nadzwyczajnym, np. jeśli jest to jego fantazją.

No tak, ja się przyznaję, że moją wypowiedź budowałem w oparciu o ... że tak ujmę ... "standardowe" relacje.

Nie odnotowałem, że sprawa jest w dziale "ultimate" - moje niedopatrzenie.

I tu zgadzam się z Jankiem.

To zmienia postać rzeczy.

Ale ucinam już i wycofuję się w cień bo ultimate nie jest kompletnie moją galaktyką.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że Marabcz pisząc swój post także nie zauważył że temat znajduje się w dziale ultimate - a z jego wypowiedzi jasno wynika że zaistniała sytuacja ani jemu ani małżonce się nie spodobała.

A z drugiej strony kluczowe jest w Twojej wypowiedzi słowo - "jeśli" - bo nawet rogacz ultimate nie musi mieć fantazji płacenia za ogiera.Ktoś podejściem że "za dupę i wodę nigdy nie płacę" - u mnie nie miałby żadnych szans.

Wiele osób w temacie już się wypowiedziało podobnie do tego jak i ja się wypowiem - uważam że najlepsza jest równorzędna partycypacja w kosztach lokalu.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Małże, nie wymagam, po prostu Luke taki jest, szarmancki i pełen męskiej elegancji wobec kobiety :)

Całkowicie sie z Ilcia zgadzam:)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A nie zażądał od Ciebie żebyś po niego podjechał, lub zamówił taksówkę (w końcu to też wydatek) :lach:.

Wyjątkowo szarmancki i taktowny ten ktoś.

Wprost nie ale myślę, że by się nie obraził gdybym zaproponował :-)

jak faceta nie stać na wynajęcie pokoju czy zaprasza kobiete do MCDonalda w  (bez względu czy jest tam rogacz czy nie) to nie wiem czy jest jakikolwiek sens rozmów dalszych z takim delikwentem?. Jak  podsumował Menczi, jeśli na tak podstawowym poziomie ktoś nie jest taktowny i szarmancki to jaki poziom zaprezentuje w dalszej relacji w każdym innym aspekcie?

Masz rację. Ja rozumiem, że nie każdy ma kasę żeby sobie pozwolić na takie ,,ekstrawagancje'' jak pokój/apartament na spotkanie. Jednak można to załatwić inaczej...taktowniej. Po takim tekście do Hotki ręce opadają i czar pryska.

Masz rację, nie zauważyłem. Po prostu szukałem na forum podobnych przypadków żeby nie zaczynać nowej dyskusji i znalazłem akurat ten temat ;-) W każdym razie zdecydowanie nie kręci mnie temat ultimate cuckold.

Myślę że Marabcz pisząc swój post także nie zauważył że temat znajduje się w dziale ultimate - a z jego wypowiedzi jasno wynika że zaistniała sytuacja ani jemu ani małżonce się nie spodobała.

A z drugiej strony kluczowe jest w Twojej wypowiedzi słowo - "jeśli" - bo nawet rogacz ultimate nie musi mieć fantazji płacenia za ogiera.Ktoś podejściem że "za dupę i wodę nigdy nie płacę" - u mnie nie miałby żadnych szans.

Wiele osób w temacie już się wypowiedziało podobnie do tego jak i ja się wypowiem - uważam że najlepsza jest równorzędna partycypacja w kosztach lokalu.

My uważamy podobnie dlatego nawet jak kochanek chce samodzielnie zapłacić za miejsce do spotkania to zawsze nalegamy na podział kosztów. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...